Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

Verras je kinderen met een inground trampoline

Wil je in je tuin een leuke plek maken voor je kinderen, dan kun je dit doen met een inground trampoline. Een inground trampoline is een trampoline die je gemakkelijk in de tuin kan plaatsen of laten plaatsen. Deze trampoline wordt in de grond ingebouwd, boven op een gat in de grond. Hierdoor wordt het tuinaanzicht niet verstoord en kunnen je kinderen dus veilig spelen op de trampoline. Een trampoline is een tijdloos soort speeltoestel dat ook nog steeds leuk is als je volwassen bent. Een inground trampoline is dan de beste optie. Inground trampolines worden zowel als ronde en rechthoekige trampoline verkocht. 

 

Zelf een gat graven of dit laten doen

Als je een trampoline inground wilt hebben, dan is hier een gat in de grond voor nodig waar de trampoline boven geplaatst kan worden. Zo kan er veilig gesprongen worden op de trampoline. Hiervoor moet dus een gat worden gegraven in je tuin. Als je een gat in de grond nodig hebt voor een inground trampoline, dan is deze klus simpel genoeg om zelf te doen als je een handig persoon bent. Het kost even wat moeite en hard werken, maar dan heb je wel een groot genoeg gat voor de trampoline. Je kunt natuurlijk ook een ingraafservice boeken om een mooi gat in de tuin te graven. 

 

De veiligheid van een inground trampoline

Een trampoline is tijdloos en dat zul je snel merken als je er zelf ook op staat te springen. Het is een leuk speeltoestel, maar veiligheid is natuurlijk ook erg belangrijk. Gelukkig kunnen we je vertellen dat een inground trampoline erg veilig is. Een inground trampoline staat namelijk op dezelfde hoogte als de grond. Hierdoor is er geen valhoogte en is er dus weinig kans op een verwonding als iemand van de trampoline valt. Voor extra veiligheid kan er een veiligheidsnet worden gespannen langs de trampoline.