Het Thuisgevoel
Image default
Financieel

Traden met digitale coins via brokers die makkelijk zijn voor starters

Ooit overwogen om te starten in een cryptohandel? Misschien haal je wel een flinke winst als je goed bent in handelen en de juiste methoden erbij pakt. Maar met welke aspecten dien je rekening te houden als beginnende trader? Dit kun je hieronder lezen. Ook zie je de ideale broker voor beleggers die nieuw zijn in het vak.

Elke broker is weer uniek

Met een gratis platform account en gebrek aan transactiekosten lijkt het alsof je de echte beginners exchange broker hebt gevonden. Maar kijk ook goed naar de andere voorwaarden die de website te bieden heeft. Sommige brokers hebben risicovolle CFD’s die bij eToro makkelijk zijn te verwarren met andere beleggers producten. eToro is daarom meer voor gevorderden ondanks dat deze een gratis demo biedt en copyfolio’s van andere traders als inzage aanbiedt voor haar gebruikers. Kijk eens naar Bitvavo of DEGIRO als beste exchange website voor beginners in de digitale handel. Goede brokers zorgen dat ze ook opties hebben om minder risico te nemen zoals passief beleggen. Daarnaast bieden ze een betaalbare inleg van minder dan 10 euro om mee te starten. Gratis registratie hoort daar natuurlijk ook bij. Verder betaal je niks als je een poos inactief bent. Sommige brokers hanteren wel bepaalde kosten daarvoor. Dat is niet geschikt als je jezelf nog aan het oriënteren bent. Ga opzoek naar de beste broker voor beginnende beleggers.

Bitvavo Review

Bitvavo review heeft een groot aantal leden waaronder ook vele nieuwe gezichten die zich gemakkelijk en gratis kunnen registreren. Het platform is ook zo aangepast dat deze geschikt is voor mensen met weinig verstand van traden, of die het nog wat moeten leren. Het platform is makkelijk door te lopen en heeft een scala van overzichtelijke opties en tools. De grafieken tool is zeer leerzaam omdat er prijsacties inzichtelijk zijn waarnaar je op het juiste moment kunt handelen. Ook qua kosten ben je eigenlijk altijd goedkoop uit.

https://beter-beleggen.nl/