Het Thuisgevoel
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoe een Magento specialist je leven gemakkelijker maakt

Magento is het populairste E-commerce platform van Nederland. Het platform maakt het maken van een functionele webshop erg gemakkelijk. Aan de hand van het programma kan je dus volledig zelf een webshop op stellen die voldoet aan de standaard voorwaarden. Toch kan er veel meer uit het platform worden gehaald. Door slimme code te schrijven die voldoet aan de Magento standards is het mogelijk om zelf programma’s te schrijven waardoor je programma sneller en beter werkt. Door samen te werken met een Magento specialist is het eindresultaat een high-end webshop tegen een lage prijs. 

Samenwerken met een Magento 2 specialist

Een specialist op het gebied van Magento kan samen met jou de ideale webshop ontwikkeling voor jouw doeleinden. Een specialist heeft vaak eigen blokjes code en software die het gebruiken van de website gemakkelijker maken voor de klant. Daarnaast kan alles zo aangepast worden naar jouw voorkeuren. Bij Vendic is het mogelijk om door middel van Vendic Elements een high-end website te laten maken tegen een betaalbare investering.

Vendic Elements geeft je de mogelijkheid om binnen 6 weken een compleet functionerende webshop te laten maken voor 10000 euro. De grond van het programma is Magento 2, en door de Elements ontwikkeld door Vendic wordt hier op gebouwd. Om alles goed aan te laten sluiten wordt er handmatig code geschreven en worden de punten die jij graag wilt uitbreiden aangepast. Vervolgens wordt er gelet op optimalisatie en als alles klaar is kan de webshop gelanceerd worden.

Het samenwerken met een Magento specialist heeft dus erg veel voordelen. Niet alleen hoef je zelf niet alles te weten over het programma, maar ook weet je zeker dat je er een webshop wordt gemaakt die geoptimaliseerd is voor zijn gebruikers. Deze webshop is gemakkelijk te gebruiken en werkt zo optimaal mogelijk. 

De basis van een goede webshop

Tegenwoordig is Magento 2 de basis van bijna elke grote webshop op het internet. Dit komt omdat het platform open source is. Hierdoor kunnen specialisten zoals Vendic zelf code schrijven en aanpassen om het platform zo snel mogelijk te laten werken. Daarnaast weet je zeker dat je goed zit met de codes van een specialist. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over onbetrouwbare code van een derde partij. Ook kan je alles te weten komen over de nieuwste ontwikkelingen rond magento op de website. Lees hier meer over het bedrijf Vendic.

https://vendic.nl/

Gerelateerde artikelen

Ontdek de vele mogelijkheden wanneer u kiest voor deze narrowcasting software

Outplacement en personeelsmanagement

Een werkplek huren is een rage