Het Thuisgevoel
Image default
Zakelijke dienstverlening

Outplacement en personeelsmanagement

Ineens ontstaat er een situatie dat u voor het verwezenlijken van een project een specialist nodig heeft. Dit kan gaan om bijvoorbeeld een reorganisatie en outplacement van medewerkers uit te voeren, een nieuw filiaal te bevolken met medewerkers of een afdeling opnieuw in te richten. Dit zijn arbeidsintensieve taken waar veel kennis, tijd en organisatiewerk in gaat zitten. Ook kan het lastig zijn om wijzigingen in de organisatie door te voeren. Vooral omdat u hier te maken krijgt met persoonlijke emotionele zaken, waarbij het soms moeilijk is rationeel te blijven. Het inschakelen van een specialist van buiten het bedrijf biedt in die gevallen een goede oplossing. Outplacementbureau Werkcontact biedt u die mogelijkheid, waardoor u uw project zorgeloos kunt verwezenlijken.

Meer dan outplacement

Het komt regelmatig voor dat er tijdelijk behoefte is aan een P&O; specialist. Iemand die in het bedrijf personele zaken weer eens grondig synchroniseert. Maar ook zaken als een langdurige afwezigheid van de eigen gespecialiseerde personeelsfunctionaris of uitbreiding van de organisatie kunnen een reden zijn dat u behoefte heeft aan interim management. Indien zo’n situatie zich voordoet is het ook raadzaam contact op nemen met Outplacementbureau Werkcontact; gegarandeerd dat het voor u wordt opgelost.

Outplacementbureau Werkcontact bestaat uit een team van consultants met een brede ervaring in de vele facetten op het gebied van Personeel en Organisatie. Door visie, hoge kwaliteit van dienstverlening en optimale inzet werkt Werkcontact resultaatgericht en kunnen zij hun opdrachtgevers helpen om hun doelstellingen gemakkelijker te realiseren.

Werving & selectie

Naast outplacement en personeelsmanagement kunt u bij Werkcontact ook terecht voor het aantrekken van nieuwe medewerkers.

Het succes van een organisatie is onlosmakelijk verbonden met de mensen die er werken. Kwaliteit, betrokkenheid en werkinstelling zijn niet alleen cruciaal voor het rendement maar ook voor de sfeer binnen uw onderneming. Daarom selecteert Outplacementbureau Werkcontact niet alleen op opleiding en werkervaring, maar ook op persoonlijkheidskenmerken. Outplacementbureau Werkcontact is gespecialiseerd in het werven en selecteren van medewerkers op alle opleidingsniveaus.

 

https://www.outplacementverzekering.nl