Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Ecologisch waspoeder in handige wastabs

Waarom wassen met waspoeder beter is

 

We hebben het allemaal in huis, wasmiddel. Waar vroeger , lang geleden, slechts beperkte keuze was in wasmiddelen is er tegenwoordig juist heel veel keuze in type wasmiddelen. Met name vloeibaar wasmiddel is een steeds vaker gebruikte wasproduct om kleren te wassen. Waspoeder verliest terrein, maar is dat wel terecht? Want waarom zou je waspoeder nog gebruiken? Heeft het nog wel voordelen ten opzichte van moderne vloeibare wasmiddel? Het blijkt dat we door de trend van vloeibaar wassen, zijn vergeten wat de voordelen zijn van waspoeder. Krijgen we bij beide een schone en frisse was? Is waspoeder eigenlijk beter voor de wasmachine? We gaan een aantal zaken ophelderen.

 

Wassen met handige was tabs

 

Vloeibaar wassen heeft de laatste jaren veel terrein gewonnen van waspoeder. Enkele oorzaken hiervan zijn dat vloeibaar wassen gemakkelijk in gebruik is. Je kunt het namelijk een stukeenvoudiger doseren. Ook zijn vloeibaar wasmiddelen ‘slimmer’ geworden. Daarmee bedoelen we dat je tegenwoordig op 30, en zelfs 20 graden gewoon goed kunt wassen. Dit is natuurlijk enorm energie besparend. Ook lost vloeibaar wasmiddel goed op in water. Dat betekent minder resten. En tot slot kun je het gericht toedienen op kledingstukken, op de plekjes waar het extra schoon mag worden.

 

De nieuwste trend die men vaker ziet is het wassen met handige wastabs. Deze wastabszijn gemaakt van wateroplosbare folie waarin een klein maar geconcentreerde hoeveelheid wasmiddel zit. Precies genoeg voor een volle was! Deze manier van wassen is erg populair omdat het wassen nóg makkelijker afgaat. Je pakt een wastab, gooit het in de wasmachine en klaar. Geen geknoei meer met vloeibaar of poeder ergens ingieten.

 

Waarom dan toch wassen met waspoeder?

 

Vooral de oudere generatie is gewend om te wassen met waspoeder. Een voordeel van waspoeder is dat het verhoudingsgewijs een stuk voordelig is dan vloeibaar wasmiddel. Je kunt groot verpakkingen kopen tot wel 5 , 10 en zelfs 20 kg. Wassen met waspoeder heeft ook fans omdat het beter kan reinigen. Waspoeder bevat meer reinigende stoffen en het eindresultaat voelt en ruikt daarom frisser. Het is tot slot beter voor het milieu omdat het minder verontreinigend is voor het water en was je liever op hoge temperatuur? Dan is waspoeder kopen ook de betere keuze!

 

Ecologisch waspoeder in tabs: Uniek bij Klok

 

Om met de trend mee te gaan heeft Klok de super handige Powder Dose tabs ontwikkelt voor haar klanten. De powder dose wastabs combineren het gemak van een wastab, met de waskracht en frisheid van waspoeder. Bovendien bevatten de was tabs, net als alle andere producten van Klok, GEEN parfum en kleurstoffen. Getuige is het ECO keurlabel en het label van de huidfonds op de producten van Klok.

 

 

Doe ook met 100% ecologisch wassen en help het milieu

 

Begin ook met ecologisch wassen en koop de was- en reinigingsproducten van Klok in onze webshop. Vanaf €30,- profiteer je van gratis verzending. Alle producten zijn 100% ecologisch uitvoerig getest door dermatologen. Nog niet bekend met Klok? bestel dan de Klokbox en probeer onze producten uit voor slechts €19,95!

 

 

 

https://www.klok-eco.nl/