Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Minder in de tuin? Dit is wat je moet doen!

Waar de ene persoon het ongetwijfeld prachtig vindt om met zijn of haar groene vingers vrijwel de hele dag in de tuin rond te wandelen, heeft de andere persoon hier een bloedhekel aan. Dit is natuurlijk niet erg, want het is ook maar goed dat smaken en voorkeuren verschillen, maar helemaal voor die laatste groep is het wel zo handig om een oplossing te gaan bedenken. Dingen die je tegen je zin in moet doen, zijn per definitie niet leuk, maar dat betekent niet dat we het onszelf een beetje makkelijker kunnen maken. Zo zijn er op het gebied van tuinieren ook erg veel manieren om de hoeveelheid werk naar beneden te brengen. Hoe je dit doet, lees je in deze blog. Lees daarom vooral gauw verder als jij wat minder in de tuin wilt doen!

Een tuinman of -vrouw

Veel mensen hebben waarschijnlijk al nagedacht over het aannemen van een tuinman, maar twijfelen nog. Dit is niet raar, want een tuinman of -vrouw kost redelijk wat geld en het kost op voorhand veel tijd en energie om een geschikte te vinden. Toch willen we je, helemaal wanneer je met tegenzin aan het tuinieren bent, op het hart drukken om een tuinman of -vrouw te overwegen. Je maakt het jezelf veel makkelijker wanneer jij voorlopig even geen omkijken meer hebt naar je tuin en je wel optimaal kunt genieten van de voordelen die deze met zich meebrengt. Kijk eens op het internet naar een goede tuinman of tuinvrouw en wie weet, geef jij binnenkort het werk wel uit handen!

Kunstplanten

Veel mensen denken al op voorhand te weten waar de alinea ‘kunstplanten’ over gaat, maar het is toch echt even van belang dat je doorleest. Waar vroeger namelijk vooral sprake was van kwalitatief slechte kunstplanten en -bomen, zijn deze tegenwoordig populairder dan ooit. Dit komt vooral omdat bijvoorbeeld een kunst laurier voor buiten niet meer te onderscheiden is van een ‘echte’ laurier. Het enige verschil dat je gaat merken, is dat er veel meer tijd, energie en geld in zo’n kunstplant zit dan wanneer je een originele variant in je tuin zou verwerken. Zeker het overwegen waard!

 

https://www.leopoldflora.com/nl/