Het Thuisgevoel
Image default
Auto's en Motoren

Een Citroen C3 kopen doe je om verschillende redenen

Een Citroën C3 kopen is iets dat men doet om verschillende redenen. Een ding is in ieder geval een feit en dat is dat deze auto zeer betrouwbaar is. Deze auto werd geïntroduceerd in 2002, deze auto kan gezien worden als de opvolger van de Saxo. De Citroën C3 wordt gezien als een bijzondere verschijning. Dit omdat deze auto bolle vormen heeft. Deze auto valt in het B-segment en is te verkrijgen als vijfdeurs. Als je deze auto wilt kopen als driedeurs variant, dan zal je moeten gaan kijken naar de Citroën C2. Op innovatief gebied kan de Citroën C3 zeker gezien worden als voorloper. Zo was deze auto bijvoorbeeld de eerste auto met een start/stop-systeem.

Dit type auto heeft zich in de loop der jaren flink ontwikkeld. Mocht jij een nieuwere variant aan willen schaffen? Kijk dan eens naar de auto’s van dit model uit de derde generatie. De derde generatie werd voor het eerst op de markt gebracht in 2016. Dit model ziet er qua uiterlijk anders uit dan de eerdere variant. Dit model is gebaseerd op de vormgeving van de C4 Cactus. Zo heeft deze auto ook de beschikking over kunststof zijpanelen, deze vind je terug op de portieren. Tevens heb je bij deze variant de keuze uit veel opties. Ben jij  benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website van deze aanbieder.

Hulp van Roadguard

Auto start niet meer? Wanneer je een auto aanschaft zal je ook moeten denken aan auto pechhulp. Anno 2020 hoef je hier gelukkig geen abonnement meer voor af te sluiten. Een mooi voorbeeld van een aanbieder die jou goed kan helpen voor scherpe prijzen en zonder abonnement is RoadGuard. Deze aanbieder is gemiddeld in 30 minuten bij jou op locatie om je verder te helpen.