Het Thuisgevoel
Image default
Auto's en Motoren

Met Gelijk Geslaagd beheers je binnen no time de scootertheorie

Wil jij de scooter theorie binnen no time beheersen? Schrijf je dan meteen in voor de scooter theoriecursus van Gelijk Geslaagd. Binnen anderhalve dag heb jij de benodigde kennis in huis om te slagen voor het CBR theorie examen!

Theorie examen bij het CBR

Om scooter of brommer te mogen rijden is het verplicht het scooter theorie certificaat te behalen. Om dit certificaat te halen moet je examen doen bij het CBR, het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen. Het examen bestaat uit allerlei theorie vragen. Via deze vragen wordt gecheckt of jij de verkeersregels goed kent en je voldoende verkeersinzicht hebt, zodat jij straks veilig met je scooter of brommer de weg op kan.

Ben jij 15,5 jaar of ouder? Dan mag je deelnemen aan het theorie examen. De tijd die je krijgt om het examen te maken is 30 minuten. Heb jij dyslexie of een ander probleem waardoor je voor examens altijd even wat extra tijd nodig hebt? Geen probleem, je kan een examen met extra tijd aanvragen. Het examen wordt in dit geval verlengd met een kwartier, je hebt dan dus 45 minuten de tijd voor het examen.

Tijdens het theorie examen worden er op een computer 50 vragen en 2 testvragen aan je gesteld. Van deze vragen moet je er minimaal 44 goed beantwoorden om te kunnen slagen. Het soort vragen dat gesteld wordt zijn allemaal verschillend. Je kan sleepvragen, single-sleepvragen, hotspotvragen, meerkeuzevragen, invulvragen en ja/nee vragen op het examen treffen.

Wij leren je de theorie het beste aan

Zoals je hebt gelezen moet je aardig wat examenvragen juist beantwoorden. Om dit voor elkaar te krijgen moet je de scooter theorie dus zeer goed geleerd hebben. En daar helpen wij, Gelijk Geslaagd, jou graag bij! En dat doen we lekker snel. We leren je binnen 1 dag de theorie aan, herhalen de volgende dag in 2 uurtjes de aangeleerde theorie van de dag daarvoor en vertrekken daarna direct naar het CBR voor jouw examen.

Bij ons kan je, naast de theorie cursus scooter, ook de theorie cursus auto en theorie cursus motor volgen. Zowel de auto- als de motorcursus zijn dagcursussen, je kan dezelfde dag nog slagen voor het examen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/