Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Goed beslagen ten ijs met eigendomsinformatie

Stel je hebt interesse in een bepaald perceel. Dan wil je voor je gaat onderhandelen natuurlijk alles weten over dat perceel. Je wilt immers goed beslagen ten ijs komen mocht je gaan onderhandelen over de prijs. Dat kan heel gemakkelijk door eigendomsinformatie te downloaden via Kadastralekaart.com. Die data die je daar downloadt, kan je doen besluiten een aankoop door te zetten of juist af te blazen.  

Wie is eigenaar en wie beschikt over de zakelijke rechten? 

Eigendomsinformatie download je voor een gering bedrag van het platform dat Kadastralekaart.com heet. Wat je krijgt is een soort van samenvatting van de eigendomsakte. Je keert wie eigenaar van het perceel is, wie de zakelijke rechten heeft en – voor zover bij het Kadaster bekend- kunt achterhalen wat er eerder voor het perceel betaald is. Ook download je de Kadastrale aanduiding en de exacte oppervlakte. 

Download je data los of kies voor een abonnement 

Het downloaden van eigendomsinformatie is slechts een van de vele mogelijkheden die het platform je te bieden heeft. Wat dacht je van informatie over de hypotheek, over bestemmingsplannen en vergunningen en Kadastrale kaarten met maatvoeringen en rapporten die vergezeld gaan van een luchtfoto. Voor een klein bedrag kun je in het bezit komen van dergelijke informatie. Mocht je veel vaker van plan zijn informatie van de website te halen, overweeg dan serieus om een abonnement af te sluiten.  

Kadastralekaart.com is echt van toegevoegde waarde 

Kadastralekaart.com is een populair platform. In eerste instantie krijg je de kaart van ons land voorgeschoteld. Je kunt daarna inzoomen naar elke gewenste locatie en het is natuurlijk altijd leuk om je eigen perceel en huis te ontdekken. Kadastralekaart.com geniet echter vooral populair vanwege de actuele Kadasterdata die aangeboden wordt. De informatie kan het verschil maken. Hoewel je de data voor kleine bedragen kunt downloaden, kan het nemen van een abonnement ook erg interessant zijn. Wat ook interessant is, is een perceel of een kavel te verkopen via het platform. Ook dit kan tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Bovendien adverteer je dan meteen bij de doelgroep en dat vergroot de kans op een snelle verkoop.