Het Thuisgevoel
Image default
Auto's en Motoren

Opzoek naar een motorzaak? Kom dan naar Termaat Motoren in Nijmegen

Bent u opzoek naar een goede motorzaak voor specialistisch advies? Dan bent u bij Termaat Motoren op de juiste plek.

Termaat Motoren is een familiebedrijf dat sinds 1935 actief is in Nijmegen en omstreken. Zij zijn de specialisten als het gaat om motoren, motorkleding en nog veel meer. Termaat Motoren mag zich marktleider noemen als het gaat om de verkoop van motoren in Nijmegen en omstreken. Tevens zijn zij een exclusieve Yamaha dealer, waardoor zij een grote kennis en expertise hebben over dit merk.

Ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij Termaat Motoren terecht. Evenals het inbouwen van goedgekeurde alarmsystemen.

Het aanbod van deze exclusieve motorzaak

Bij Termaat Motoren is er een ruim aanbod aan motoren. Zowel nieuwe motoren als tweedehands. Ook kunt u terecht bij hen voor informatie rondom uw motorfinanciering en motorverzekeringen.

Termaat Motoren biedt motoren aan van merken als Yamaha, Honda, Kawasak, Gilera en Suzuki van uiteenlopende bouwjaren. Tevens hebben ze motoren in alle categorieën, denk aan adventure, all road, chopper, scooter, sport touring en supersport.

Termaat Motoren is ook exclusief dealer Yamaha. Dit houdt in dat alle kennis in huis is rondom dit merk. Termaat Motoren biedt verschillende Yamaha modellen aan, maar heeft ook een ruime keuze aan Yamaha accessoires en merchandising.

Het ontstaan van motoren

Wist u dat de eerste motorfiets al in 1880 is ontworpen? Deze is ontworpen door Gottlieb Daimler, een Duitse ingenieur. Deze motorfiets had een houten frame en een stoommotor. Al vrij snel werd deze stoommotor vervangen door een benzinemotor. Deze werd gebouwd door de Duitse broers Hildenbrand in 1894. Deze motorfiets reed maar 40 km/u. In 1901 werd door de twee Parijse broers Werner bedacht om de motor tussen de twee wielen te monteren, hierdoor kwam de ontwikkeling van de motorfiets in een sneltrein terecht. En al snel werden er overal in Europa en Amerika motorfietsen gemaakt.

Inmiddels zijn er ontelbaar veel verschillende motoren, met ieder hun eigen specificaties. De snelste motor ter wereld is een Suzuki gsx1300r Hayabusa, deze heeft een topsnelheid van 307 km/u. Hierdoor is hij niet voor iedereen geschikt.

Bent u benieuwd welke motor bij u het beste past? En welke specificaties bij die motor horen? Kom dan lang bij Termaat Motoren en laat u adviseren door dé specialisten op het gebied van motoren.