Het Thuisgevoel
Image default
Banen en opleidingen

Klantenservicemedewerker

Klantenservicemedewerker PostNL Consumenten

Wat ga je doen

Je werkt voor Cendris op de afdeling PostNL. Samen met je collega’s probeer je achter je bureau veranderingen aan PostNL-klanten aan te brengen. Klanten kunnen om verschillende redenen bellen. Het kan een probleem, probleem of klacht zijn. Alle oproepen zijn gerelateerd aan de bezorging van pakketten door PostNL. Stel je de volgende vragen:

Mijn pakket is verkeerd, wat moet ik doen?

Ik heb mijn pakket niet ontvangen!

Mijn pakket is geretourneerd, wat moet ik nu doen?

Wat zijn de verzendkosten van mijn pakket?

Je praat op een vriendelijke manier met klanten en vindt de juiste oplossing voor hun problemen. Empathie is erg belangrijk omdat mailverlies een enorm probleem kan zijn voor klanten! Je bent een expert en kan klanten verder helpen. Ook als u het probleem niet direct kunt oplossen omdat u luistert en begrip toont. Klanten voelen zich begrepen.

Voordat je expert wordt voor onze klanten, moet je natuurlijk veel weten over PostNL, procedures en klanttevredenheid. Maar wees gerust, je krijgt vooraf een betaalde training en na de training krijg je ook volledige begeleiding van collega’s, coaches en teammanagers! Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt, graag nieuwe dingen leert en graag meewerkt aan de ontwikkeling van jezelf en de afdeling.

Ohja … Naast dat we ons thuis absoluut belangrijk voelen, kun je van tijd tot tijd ook thuis werken! Werk en privéleven zijn evenwichtiger, wat echt geweldig is. Wie wil dat niet!

Wat bieden wij

Flexibele openingstijden: maandag t / m vrijdag van 8.30 uur tot 20.00 uur, zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur;

Totaal uurloon: vanaf 9,70 euro (jonger dan 21 jaar dan bedraagt ​​het totaal uurloon 7,76 euro);

Extra: opgebouwde vakantietoeslag en vakantie, reiskostenvergoeding;

Tijd: Kies uw eigen uurtype (16 tot 40 uur per week);

Betaalde training: 2 weken betaalde training, je moet je voorbereiden op deze functie;

Carrièremogelijkheden: coaches, trainers, floormanagers of teammanagers;

Je bent out of the box! : Wij danken u voor uw inzet en belonen het hier. We hebben een gaaf product voor je: Cendris munten! Met dit geluidsbesparende systeem kun je munten verzamelen, die kunnen worden gebruikt om te inspireren in de muntenwinkel. Overweeg bijvoorbeeld om op een avond een film te kijken, een dag door te brengen in een pretpark of een van de vele producten (cadeaubonnen, elektronica, huishoudelijke apparaten, enz.);

Talent Lab: laat je talent stralen! Hier komt eenmalig of tijdelijk werk bij. Bijvoorbeeld wanneer we op zoek zijn naar een open dag fotograaf of een deelnemer aan een projectteam.

Wat vragen we

Minimaal 12 tot 20 uur per week

Je kunt natuurlijk kiezen voor een langere tijd, of zelfs fulltime!

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Je werkt graag in een informele omgeving

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/begeleiding.html