Het Thuisgevoel
Image default
Banen en opleidingen

Adviseur Particulieren

Adviseur

Groningen
Vast contract,
onbepaalde tijd,
Vast contract,
bepaalde tijd
Fulltime

Meebetalen aan het verkrijgen van ( beleids ) doelstellingen van rijksoverheid? dat kan in de functie van adviseur inkoop in groningen.

Wat ga je doen?

Werken als raadgever inkoop betekent dat jij aan de slag gaat op de departement bedrijfsvoering bij vaderlands coördinator groningen. De lichaam houdt zich bezig met het speuren én versterken van gebouwen in het aardbevingsgebied om er voor te zorgen dat allemaal beschut kan woon, werken en naar school gaan. De departement ondersteunt zowel het veranderingsproces omtrent versteviging maar daarnaast ook de lichaam in zijn geheel. Bij het versterkingsproces gaat het om het beheersen van risico ’s en kwaliteit, proces- en productverbetering, inkoop etc. Organisatie-breed zorgt de departement voor het inregelen van en executie schenken aan it en functioneel management, personeelsbeleid, facilitair en huisvesting.

Jij draagt specifiek bij aan het strategisch inkoopplan door deze te communiceren naar een strategisch inkoopplan. Bovendien voer jij de regie op het verwezenlijken hiervan en houdt bovendien rekening met de waarborging van de rechtmatigheid en effectiviteit van het inkoopproces.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een raadgever inkoop met hbo werk en denkniveau, werkervaring hierbinnen rijksoverheid ( bij voorkeur in een inkooporganisatie ) én ruime bekende van en werkervaring met inkoopprocessen en inkoopprocedures.

Wat wij bieden

Een functie voor een jaar met kans op nog een jaar verlenging ;
een volledige reiskostenvergoeding als je kiest voor het ov ;

een uitdagende functie bij een lichaam in verandering ;
toegang tot onze online leeromgeving om jezelf te blijven repeteren ;
een salaris van €2737 – €4400 per maand, onzelfstandig van jouw werkervaring!

Wat wij vragen :
minstens hbo-werk- en -denkniveau ;
aantoonbaar d. m. v. werkervaring ;
cognitie van en werkervaring met inkoopprocessen en inkoopprocedures ;
relevante ervaring in de rijksoverheid bij bijsmaak in een inkooporganisatie.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de vorderen? klik dan op de knop ‘solliciteer ongezouten! ‘ en we nemen zo snel wellicht aansluiting met je op!

https://www.vindazo.nl/keywords/adviseur-particulieren.html