Het Thuisgevoel
Image default
Bouwen en verbouwen

Klusjes in huis. Deze trap heeft u nodig!

Het kiezen van een aluminum trap is nog niet zo gemakkelijk. Wanneer u deze eenmaal aanschaft wilt u deze natuurlijk gebruiken voor verschillende klussen die op verschillende hoogte plaatsvinden. Dit moet moet natuurlijk ook nog eens veilig gebeuren. De aluminum trappen van Altrex en ASC zijn het populairst onder consumenten. Bent u er nog niet helemaal uit welke trap nu het best u past. Lees dan verder en volg de stappen en zult daar zeker achter komen.

Welke hoogte moet ik bereiken?

Een klus op hoogte, het is moeilijk inschatten welke trap nu voldoet aan de juiste hoogte. Daarbij is het aanbod ook nog eens groot, dus daardoor wordt het maken van een keuze er niet makkelijker op.

Door een trap te komen van treden bereikt u al zeker een hoogte van 2,5 meter. Wellicht is dit te laag. Dan kunt u kiezen voor een 5-treeds trap. Met deze trap komt u al hoger dan 3 meter. Is dat niet voldoende kies dan een 7 of 10 treeds trap. De trap met 10 treden bereikt al een hoogte van 4,5 meter. Is deze hoogte nog niet voldoen en bent u op zoek naar een professioneel model? U kunt een aluminum trap kopen bij Rolsteiger.net van wel 14 treden. Dan komt u zeker tot de 5 meter.

De juiste trap kiezen

Om de juiste trap aan te schaffen, zult u van te voren moeten bedenken, waarvoor de klusjes trap gebruikt gaat worden. Voor sommige werkzaamheden zoals ramen wassen is een huishoudtrap datgene waarnaar u op zoek bent. Is het gebruik dagelijks en langdurig dan volstaat een professionele uitkomst. Wil je tegelijkertijd een groot oppervlak bereiken, dan is een dubbele trap een goede keuze. Met deze trap kunt u snel switchen zonder dat de trap verplaatst moet worden.