Het Thuisgevoel
Image default
Bouwen en verbouwen

Prachtig glasmozaiek

Prachtig glasmozaiek

Wij waren al maandenlang op zoek naar een goede optie voor het renoveren van onze badkamer. Onze badkamer is nog niet zo oud, hij is alleen niet meer precies zoals we hem willen. Hij is helemaal wit, echt heel saai. Daarom gingen we op zoek naar een goede optie om hem op een makkelijke manier in een nieuw jasje te steken. Tijdens de zoektocht in Google stuitten we op glasmozaiek tegels. We lazen namelijk dat deze tegels de ruimte extra veel sfeer gaven. Hoppa, een schot in de roos! Daar zijn we naar op zoek. We vonden hele mooie bij Mozaiektegelwinkel.

Hexagon tegels

Op de website van mozaiektegelwinkel staat echt onwijs veel. In deze webshop vind je meer dan 250 soorten van het Nederlandse merk The Mosaic Factory. Waaronder dus mooie mozaiek tegeltjes van glas. Zo stuitten wij op hexagon tegels. Dat zijn tegels die een zeshoekige vorm hebben en komen uit de TMF London collectie. Je kunt ze hier bestellen in verschillende maten, 5x110mm, 51x59mm en 23x26mm.

Mat zwarte kleur

Waar veel mensen een kleurrijk interieur mooi vinden, vinden wij dat niet. Wij vinden een zwart wit – ook wel monochrome genoemd – interieur echt super mooi! Daarom hebben we eens goed gekeken in het aanbod aan hexagon tegels en uiteindelijk voor de prachtige mat zwarte kleur gekozen. We hebben ook nog een tijdje getwijfeld over de zwart witte, maar zijn toch maar voor de mat zwarte versie gegaan.

Prachtig eindresultaat

We zijn onwijs tevreden met het eindresultaat! Het is zo mooi, net alsof we een hele nieuwe badkamer hebben. Het geeft de ruimte meteen een hele andere uitstraling. We zijn een zeer tevreden klant! Dus ben je op zoek naar glasmozaiek? Neem dan zeker eens een kijkje in de collectie

https://www.mozaiektegelwinkel.nl/