Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Ontdek de voordelen van rolluiken als zonwering bij uw woning rond Eindhoven

Wilt u graag de energiekosten van uw woning verlagen door zonwering aan te schaffen? Neem dan eens contact op met Sunworkx uit Geldrop, dé specialist op het gebied van zonwering in de wijde omgeving van Eindhoven. Wanneer de energiekosten de pan uit reizen, heeft dit vaak te maken met de isolatie van uw huis of pand. Kies voor rolluiken om te voorkomen dat warmte in de winter ontsnapt of de felle zon het huis in de zomer opwarmt. Sommige statistieken laten zien dat dit kan zorgen voor een energiebesparing tot wel 20%.

Isolatie aanbrengen aan de buitenkant van uw woning

Hoewel een rolluik een raam volledig kan verduisteren, wat prettig is voor een goede nachtrust of het kijken van een film, is het grootste voordeel hoeveel efficiënter het de isolatie van uw woning zal maken. Rolluiken kunnen uw huis tot wel 10 graden verkoelen op een hele hete dag. Ook wanneer u geen gebruik maakt van airconditioning of een ventilator. Onderzoek wijst uit dat u uw woning het best eerst van buitenaf isoleert. Dit helpt zowel tegen het buitensluiten van lawaai als het buitenhouden van hitte in de zomer en koude in de winter. Aluminium rolluiken zijn ideaal voor het isoleren van uw huis. Het aluminium gordijn bevat een dikke kernlaag gemaakt van hoogwaardig geïsoleerd schuim dat perfect is voor isolatie. Daarnaast is een rolluik als zonwering bij uw woning rondom Eindhoven niet enkel goed voor uw portemonnee. In vergelijking met het opstoken van de verwarming of het constant laten draaien van een airconditioning, is dit een permanente én duurzame oplossing.

Geniet van een veilig gevoel door het plaatsen van rolluiken

Rolluiken zorgen niet alleen voor het weren van zon, maar ook voor het weren van inbrekers. Als een inbreker op jacht is naar een willekeurig huis om zijn slag te slaan, zullen ze vaak voor de makkelijkste weg kiezen. Wanneer u een rolluik laat monteren, is de kans groot dat dieven uw woning overslaan. Een rolluik is dus niet alleen effectief als zonwering, het is ook een goed afschrikmiddel voor inbrekers die hun slag willen slaan bij uw woning in Eindhoven.

https://sunworkx.nl/