Het Thuisgevoel
Image default
Bouwen en verbouwen

De DAT-Nofer Quality-Pro; goedkoper zuiniger en efficienter

De nieuwe DAT-Nofer Quality-Pro is zuinig en goedkoop

 

De elektrische boilers van DAT-Nofer zijn niet alleen zuinig, ze zijn ook de goedkoopste in hun soort.

De zeer hoge betrouwbaarheid en ook de hoge energielabels maken dat ze zich kunnen onderscheiden van andere merken. De boilers worden gemaakt in de EU met alleen de beste materialen.

DAT is in het thuisland dan ook een A merk en de grootste fabrikant van elektrische boilers in Europa. Inmiddels maken ze al meer dan 75 jaar boilers. 

De DAT-Nofer Quality-Pro heeft een isolatiewand van het nieuwste dikke polyuretaan foam wat een bewezen grote isolatiewaarde heeft waardoor het energieverbruik ook weer een stuk minder is. Op zich zijn ze daardoor iets zwaarder dan de meeste reguliere boilers, maar dat is te verwaarlozen.

 

 

Ze zijn zeer goed bestend tegen corrosie wanwege de magnesium anode die in de boiler zit, deze magnesium anode offert zichzelf in principe op en maakt de tank kathodisch. Op deze wijze krijgt corrosie weinig kans.

De DAT-Nofer heeft door het verwarmingselement van 1500 watt of 2000watt ook nog eens een supersnelle opwarmingstijd.

De binnenlaag is gemaakt van 2mm dik koud gerold staal met een geëmaillerde binnenlaag, ook dit helpt weer corrosietegen te gaan.

De boilers zijn te verkrijgen in 50 liter in 80 liter en in 100 liter en zijn geschikt voor het gebruik voor de wastafel en douche/bad water.

Op de website van elektrischeboiler.eu staat van alles over deze en andere elektrische boilers, dus als uw oude boiler aan vervanging toe is, kunt u op deze site prima terecht voor allerhande informatie en technische details.

 

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers