Het Thuisgevoel
Image default
Bouwen en verbouwen

Freds Bouwtekeningen Ervaringen

De bouwtekeningen van Fred zijn voor iedere doe-het-zelver van absolute meerwaarde, ongeacht je een ervaren of onervaren klusser bent. Fred Schouten, ontwikkelaar van de bouwtekeningen, heeft al zijn kennis en expertise omgezet in één bouwtekeningpakket. Voordat je Fred’s Bouwtekeningen gaat kopen adviseren wij om je te verdiepen in het bouwpakket. Wat kun je verwachten van de bouwtekeningen en hoe schaf je het pakket aan? Bekijk onze ervaringen met de bouwtekeningen in onze review.

Wat is de inhoud van het pakket?

Wanneer jij de bouwtekeningen gaat kopen ontvang je direct na aanschaf meer dan 10.000 bouwtekeningen. Deze bouwtekeningen zijn verdeeld over verschillende categorieën. Voorbeelden van deze categorieën zijn kasten, tafels, banken, kippenhokken en nog veel meer.

Voor elk type meubel worden er tientallen bouwtekeningen weergegeven. Alle tekeningen zijn voorzien van een uitgebreide handleiding en beschrijving.

 

Toegang tot de bouwtekeningen

Na aanschaf van Fred’s Bouwtekeningen krijg je toegang tot het ledenportaal. De inloggegevens worden per mail verstuurd waardoor je direct kunt inloggen. In het ledenportaal kun je alle bouwtekeningen downloaden in zip. bestand. Deze dien je vervolgens uit te pakken op de computer. Erg handig en makkelijk dus!

De tekeningen zijn verdeeld over verschillende categorieën, deze categorieën kun je downloaden waardoor je toegang krijgt tot meerdere tekeningen van een bepaalde categorie. In sommige meubels is er zoveel keus dat het af en toe moeilijk is om te kiezen. Naast deze categorieën heb je ook nog een optie om nieuwe bouwtekeningen te bekijken, er worden namelijk continue nieuwe tekeningen toegevoegd.

Bonussen

Naast de bovengenoemde bouwtekeningen ontvang je ook nog een aantal extra’s. Eén aspect van deze bonus is het bijgevoegde CAD programma. CAD maakt het mogelijk om bestaande bouwtekeningen te wijzigen en nieuwe bouwtekeningen te tekenen. Dit is erg leuk om mee te puzzelen en je eigen ontwerpen te maken.

Een andere leuke bonus is de gids omtrent steigerhouten tuinmeubelen. Dit is een extra boek met erg veel informatie, adviezen en tips in het maken van je eigen tuinmeubelen in steigerhout.

Zodra jij bepaalt om Fred’s bouwtekeningen te kopen dan heb jij levenslange toegang tot de bouwtekeningen en bonussen.

Voor wie is het pakket bestemd ?

Voor zowel de ervaren- als onervaren klusser. Er staan namelijk makkelijke en gecompliceerde constructies in Fred’s Bouwtekeningen. De tekeningen zijn hierbij wel bedoelt voor degene die willen klussen in hout, andere materialen worden nauwelijks besproken.

Aangezien je levenslange toegang hebt tot de tekeningen, hoef je niet per definitie een klusser te zijn om het pakket aan te schaffen. Elk huishouden heeft sporadisch meubels nodig, de tekeningen komen dus altijd van pas!

Wat zijn de voordelen van Fred’s bouwtekeningen

Het bouwtekeningen pakket heeft vele voordelen, onderstaand zijn ze op een rijtje gezet:

Meer dan 10.000 bouwtekeningen
Waarschijnlijk geen toelichting nodig. De tekeningen zijn oneindig en er komen continue bouwtekeningen bij. Je hoeft dus nooit meer rond te zoeken naar constructies.

Voor elke meubel meerdere bouwtekeningen
Er zijn tekeningen beschikbaar voor elke meubel; Van konijnenhok tot salontafel. Hierdoor kun je oneindig blijven klussen.

Uitgebreide handleiding per tekening
Je hoeft niet bang te zijn dat de uitwerkingen moeilijk zijn. Elke tekening bevat een duidelijke uitleg en omschrijving.

Overal toegankelijk.
Doordat het digitale tekeningen betreft, zijn ze overal op elk apparaat te openen. Ze zijn te downloaden in pdf formaat en te openen op de laptop, tablet, smartphone en/of computer.

Besparing van tijd en geld.
Met Fred’s Bouwtekeningen bespaar je zowel in tijd als geld. Gezien de grote hoeveelheid bouwtekeningen hoef je nooit meer op zoek naar constructies. Het is tevens niet meer nodig om in de toekomst andere bouwtekeningen te zoeken, aangezien het pakket tekeningen bevat voor elke meubel.

Testen : NIET GOED = GELD TERUG
Niet tevreden over het product? Stuur Fred Schouten een mail en ontvang direct je geld terug! Dit biedt jou de mogelijkheid om de bouwtekeningen eerst te testen.

Fred’s bouwtekeningen kopen

Het pakket is aan te schaffen via de www.fredsbouwtekeningen.nl en kost in totaal €47,-. De ontwikkelaar van de bouwtekeningen, Fred Schouten, geeft aan dat er een ‘tijdelijke’ actiekorting is. Deze uitspraken kun je echter negeren want het pakket is al jarenlang €47,-. Dit geldt dus als een slimme promotieactie van Fred!

Nadat je hebt besloten om Freds bouwtekeningen te kopen krijg je de mogelijkheid om af te rekenen volgens verschillende betaalmethodes: Ideal, Mister Cash, Paypal, Creditcard en/of Sofort.

Na afrekening krijg je direct toegang tot het ledenpanel waar je alle bouwtekeningen kunt downloaden.

Fred’s bouwtekeningen ervaringen

Onze ervaringen met de bouwtekeningen zijn louter positief. De uitleg van Fred is duidelijk en bij sommige tekeningen zijn er zelfs introductiefilmpjes toegevoegd om het nóg makkelijker te maken. De constructie van de gebouwde meubels is tevens erg stevig.

Ervaringen van onze volgers en andere verhalen op internet zijn ook erg positief te noemen. Wij zijn namelijk nog geen ontevreden klussers tegen gekomen. Dit komt waarschijnlijk ook doordat je de bouwtekeningen kunt testen.

De prijs/kwaliteit verhouding van het pakket is goedkoop, de tekeningen zijn uitgebreid en de uitleg is helder. Daarbij worden er ook nog een aantal extra bonussen meegegeven waar de liefhebbers daadwerkelijk iets aan hebben. Fred’s Bouwtekeningen zijn een absolute aanrader!

Download 10.000+ Doe het Zelf projecten en Bouwtekeningen

http://www.bouwtekeningenzoeker.nl