Het Thuisgevoel
Image default
Beauty en verzorging

Welke creme gebruik je bij een tatoeage?

Een goede verzorging van uw nieuwe tattoo is essentieel voor een mooi en duurzaam eindresultaat. Hiervoor dient u Bepanthen Tattoo Wash Gel en Bepanthen Tattoo Zalf op uw huid te gebruiken tijdens het genezingsproces. Voordat de tatoeage gezet wordt kunt u een verdovende zalf gebruiken. Tktx creme is een goede verdovende zalf waardoor

Hoe verzorg je je tatoeage?

Reinig uw verse tatoeage meerdere malen per dag met Bepanthen Tattoo Wash Gel; dit helpt om het vrij te houden van vuil en bacteriën, terwijl het gebied ook gehydrateerd blijft. Deze zachte wasformule bevat kamille-extract, dat de geïrriteerde huid kalmeert en roodheid of zwelling rond de tatoeage kan helpen verminderen.

Breng na het wassen twee keer per dag Bepanthen Tattoo Zalf aan op uw huid om uitdroging en kloven te voorkomen. Deze zalf is speciaal samengesteld voor tatoeages en bevat natuurlijke ingrediënten zoals katoenzaadolie, bijenwas en lanoline, die helpen je huid gehydrateerd te houden.

Resultaat

Door deze eenvoudige stappen te volgen en de juiste producten te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je tattoo er jarenlang op zijn best uitziet. En onthoud: als je ooit twijfelt over de verzorging van je tatoeage, raadpleeg dan een professional! Zij kunnen je het advies en de begeleiding geven die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je tatoeage goed wordt verzorgd.

Door de tijd te nemen om je nieuwe tattoo goed te verzorgen, word je beloond met prachtige resultaten die jaren meegaan. Met Bepanthen en Tktx, kun je er zeker van zijn dat je tattoo er prachtig uitziet en levendig blijft.

Wat kost een tattoo?

De kosten van een tatoeage hangen af van vele factoren, waaronder de grootte, de complexiteit en de locatie. Over het algemeen kosten grotere tatoeages of tatoeages met ingewikkelde details meer dan kleinere, eenvoudigere ontwerpen. De tijd die nodig is om een tattoo te voltooien is ook van invloed op de kosten. In de meeste gevallen kun je rekenen op een bedrag tussen de €100 en €400.