Het Thuisgevoel
Image default
Beauty en verzorging

Dit is wat Yari Green kan betekenen voor droog en pluizig haar

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste bos krullen van het land? Zeg nu zelf, wat is er mooier dan een volle bos krullen, niets toch? Waar velen met zo’n bos krullen helaas wel last van hebben is wat droger en pluizig haar. Heel herkenbaar zie ik je denken. Maar ja, wat doe je daar aan? Ben jij ook een krullenbol die hier gek van wordt, dan moet je zeker eens naar het assortiment van Yari Green kijken. 

Nederlands merk voor haar- en cosmetica producten

Yari Green is een Nederlands merk voor haar- en cosmetica producten. Wat fijn is om te weten, dat de producten van Yari Green niet worden getest op dieren. Dit hoort namelijk wat het merk betreft niet meer in deze tijd thuis, en terecht natuurlijk.

Je herkent de haarproducten van Yari green aan het zeer kenmerkende appeltjesgroenkleurige flesje. Het assortiment is groot en loopt uiteen van shampoos en haarconditioners tot aan oliën en crèmes voor je haar.

De producten dragen allemaal het kenmerk ‘CG Approved’. De letters CG staan hierbij voor Curly Girl, maar uiteraard zijn de producten daar niet alleen voor. CG Approved betekent ook dat er in de haarproducten geen siliconen, minerale oliën, sulfaten en bepaalde alcohol zijn verwerkt. Hiervan is namelijk bekend dat deze stoffen je haar uit kunnen drogen.

Over de Yari Green Curls shampoo en activator

Heb jij last van droog en pluizig haar? Probeer dan eens de producten van Yari Green voor je haren, zoals bijvoorbeeld de Yari Green Curls Shampoo. Dit is een sulfaatvrije en hydraterende shampoo, speciaal voor krullend haar, die is verrijkt met extracten van blauwe bes, granaatappel en avocado. Het is een heerlijke shampoo die goed schuimt en de hoofdhuid goed reinigt. De shampoo voorziet je haar van de juiste voeding en zal je krullen activeren. Ook blijft je haar mooi van glans en behoudt de textuur. Bovendien voorkomt de shampoo pluizig en breekbaar haar. 

Daarnaast heb je ook nog de Yari Green Curls Curl Activator. Deze shampoo bevat eveneens extracten van blauwe bes, granaatappel en avocado. Bovendien is hij verrijkt met diverse andere nutriënten-rijke extracten. Het is een zeer verzachtende shampoo die zorgt voor een natuurlijk ogende bos krullen met veel volume en bovendien pluisvrij. Zo geef je jouw krullenbos een enorme boost en haal je het beste uit jezelf naar voren.

Waar kan ik de producten van Yari Green (en andere haarproducten) kopen?

Heb jij ook zo’n enorme bos krullen maar heb jij last van droog en pluizig haar? In dat geval bieden de producten van Yari Green een uitkomst voor jou. Natuurlijk kan je ze ook gebruiken als je er geen last van hebt, maar wel gewoonweg goed voor jouw haar wilt zorgen. De producten van Yari Green kun je heel eenvoudig online bestellen via www.myhairshop.nl/. Naast de producten van Yari Green vind je hier alles op het gebied van haarverzorging en cosmetica voor zowel dames, heren en kinderen. De website verkoopt ook reguliere haarproducten en merken als American Crew.

https://www.myhairshop.nl/