Het Thuisgevoel
Image default
Beauty en verzorging

Zijn BIAB nagels geschikt voor mij? Alle voordelen, nadelen en meer

Als je op zoek bent naar een gemakkelijkere manier om langdurige, mooie nagels te krijgen zonder dat je regelmatig naar de salon hoeft – dan zijn BIAB-nagels van polygelshop misschien precies wat je nodig hebt! BIAB nagels zijn de laatste jaren steeds populairder geworden door hun gemak en betaalbaarheid. Het feit dat alle materialen te vinden zijn in winkels betekent dat iedereen het kan proberen. Hier bespreken we of BIAB nagels geschikt zijn voor jou door de voordelen, nadelen en nog veel meer te onderzoeken. Blijf lezen om erachter te komen of dit type kunstnagel een ideale keuze is voor jou! 

Introductie van BIAB nagels – Wat zijn het en hoe wordt het aangebracht? 

BIAB nagels zijn een relatief nieuwe innovatie in de schoonheids- en manicure-industrie. In tegenstelling tot traditionele acrylnagels hoeven BIAB nagels minder te worden gevijld, ruiken ze niet en zien ze er natuurlijker uit door hun semi-transparante uiterlijk. Het aanbrengen van deze nagels is snel en eenvoudig – alles wat je nodig hebt is een UV- of LED-lamp met de bijbehorende base coat en top coat. Door dunne laagjes kleur te gebruiken, is het mogelijk om een sterke maar flexibele dekking op te bouwen die niet zo gemakkelijk zal chippen of barsten als acryl. Ten slotte kun je ze na ongeveer drie weken gemakkelijk verwijderen met water in plaats van met agressieve chemicaliën Ze zijn een geweldige optie voor iedereen die stevige en mooi uitziende nagels wil met een minimum aan gedoe. 

Voordelen van BIAB nagels – Waarom u ze zou moeten proberen? 

Als u op zoek bent naar een onderhoudsarme, langdurige manicureoplossing, overweeg dan om BIAB nagels te proberen. Ze zijn het perfecte alternatief voor gel- of acrylnagels, met een lichte en flexibele afwerking die er natuurlijk uitziet en veel beter bestand is tegen chippen dan andere alternatieven. BIAB nagels gaan veel langer mee dan gewone nagellak en bieden een uitzonderlijk sterke grip zodat ze niet gemakkelijk loskomen. Behalve dat ze duurzamer zijn, zijn ze ook geurloos, formaldehyde-vrij en hoeven ze minder te worden bijgevijld dan traditionele kunstnagels. Het beste van alles is dat ze je de vrijheid geven om je look naar eigen wens aan te passen zonder je zorgen te hoeven maken over mogelijke schade door intensief gebruik van je handen. Dus waarom zou u ze niet eens proberen? 

Nadelen van BIAB nagels – Waarop letten? 

BIAB nagels zijn een steeds populairdere vorm van kunstmatige nagelverbetering. Aan deze populaire behandeling kleven echter een aantal nadelen die moeten worden overwogen voordat men besluit de procedure te ondergaan. Het proces is tijdrovend en duur, dus het is misschien niet ideaal voor mensen met een budget of met een beperkte agenda. Bovendien kan het gebruik van BIAB, indien verkeerd uitgevoerd, schade veroorzaken aan uw natuurlijke nagels, zoals uitdroging, splijten, schimmelgroei of lichter worden. Mensen met reeds bestaande aandoeningen moeten hun arts raadplegen voordat ze de procedure ondergaan. Hoewel BIAB nagels mooi zijn als ze correct worden gedaan en lang meegaan, is het belangrijk voor iedereen die de behandeling overweegt om zowel de voor- als de nadelen goed te beoordelen voordat men toezeggingen doet. 

BIAB nagels

Tips voor een professionele afwerking van je BIAB manicure 

Het bereiken van de perfecte BIAB manicure vereist zorgvuldigheid, precisie en enkele tips voor een professionele afwerking. We zetten een aantal tips van polygelshop.nl voor je op een rij. Ten eerste, zorg ervoor dat je nagels goed voorbereid zijn met een buff, een acetonweek en een primer voordat je producten aanbrengt op de nagelbedden. Ten tweede zorg je ervoor dat je voldoende product op je penseel hebt om het hele oppervlak van elke nagel te bedekken, zodat het goed hecht. Ten derde moet je de tip van elke nagel vijlen om de gewenste vorm te creëren voordat je de nagel ongeveer 120 seconden onder een LED/UV-lamp laat uitharden. Vergeet tenslotte niet om daarna een extra dunne laag top coat aan te brengen en deze soepel te mengen over de plek waar hij samenkomt met de zijkanten van elke nagel. Met deze stappen ben je verzekerd van een mooie, professionele afwerking!

https://www.polygelshop.nl/collections/biab-nagels-zelf-doen