Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Bubblewrap en duurzaamheid

Als jij duurzaam verpakkingsmateriaal zoekt, zit je met bubblewrap altijd goed. De meeste bedrijven die dit verpakkingsmateriaal fabriceren doen dit op een duurzame manier. Zo wordt verreweg het grootste gedeelte van het plastic gerecycled, maar worden ook de andere benodigde materialen opnieuw gebruikt. Dit betekent dat er een stuk minder nieuwe schadelijke grondstoffen nodig zijn om het verpakkingsmateriaal te fabriceren, wat bijdraagt aan de duurzaamheid!

Groeiende vraag naar bubble wrap

Door de situatie omtrent covid-19 zit iedereen meer thuis. Of dit nou verplicht of vrijwillig is, feit blijft dat Nederland gemiddeld meer thuis is. Om toch een beetje te kunnen shoppen, wordt er veel online besteld. De stijgingen van online bestellingen lopen gaat ook extreem hard. De vraag naar verpakkingsmateriaal stijgt net zo hard mee, want alle bestellingen zullen verpakt moeten worden.

Kleine ondernemingen

De coronacrisis is een goede kans voor mensen die overwegen om een kleine onderneming te starten. Met name als je van plan bent om een webshop te gaan starten is dit een goede tijd. Omdat iedereen meer thuis zit wordt er meer besteld, dus kun je hierop inspelen. Om goed voorbereid te zijn op je eerste bestellingen, is het van belang om degelijk verpakkingsmateriaal in huis te hebben. Als je kleine spulletjes gaat verzenden is bubblewrap heel handig materiaal om je producten in te verpakken. Het biedt goede bescherming tijdens het transport, zo weet je zeker dat je pakketje zonder beschadigingen aankomt bij de ontvanger.

https://verpakgigant.nl/bubble-wrap/