Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

De leukste wijken in Den Haag om een woning te kopen

Verhuizen is een van de meest lastige dingen, alles moet kloppen. De wijk dus ook, in Den Haag zijn er fantastische woonwijken. TREC Housing Den Haag is gevestigd aan de Bilderdijkstraat en kent de stad door en door. Hier een top 3 woonwijken in Den Haag gemaakt door TREC Housing Den Haag:

Bohemen en Meer en Bos

Bohemen en Meer en Bos is een nette wijk in het stadsdeel Loosduinen, de afstand tussen de wijk en het strand is 1,5 km. Dit is zo’n 20 minuten lopen. Bohemen en Meer en Bos is een fantastische woonwijk door de rust en al het groen. Er staan vooral appartementen en voor een klein gedeelte eengezinswoningen. De gemiddelde waarde van de eengezinswoningen is €475.000,- Voor de appartementen wordt er een gemiddelde prijs van €161.000 gerekend. 

Statenkwartier 

Het Statenkwartier is een haagse wijk die dateert uit de jaren ‘15, aan historie dus geen gebrek. Het zijn statige woningen in een chique buurt dichtbij het centrum en het strand van Scheveningen. Om naar het strand te fietsen bent u zo’n 5 minuten onderweg. Het Statenkwartier is omringd door fantastische winkelstraten, zoals de Frederik Hendriklaan. Ook zijn de nabijgelegen bossen perfect voor een wandeling door het groen en worden en in het voorjaar festivals georganiseerd. 

Regentessekwartier

Het Regentessekwartier is een hippe buurt net buiten het Haagse centrum, het is een wijk die van alle markten thuis is maar vooral leeft. Het is een wijk die vooral populair is onder jonge mensen en jonge ondernemers. In de wijk is er een samenstelling van grote en kleine woningen, bijna alle woningen zijn gebouwd vóór 1916. Het strand en het centrum liggen op fietsafstand van de wijk, twee keer met de ogen knipperen en u bent er. Het is een gezellige wijk met leuke winkels, cafés, barretjes en restaurants.