Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Dingen die je niet mag vergeten tijdens een verhuizing.

Tijdens een verhuizing kan je soms nog wel eens belangrijke dingen vergeten door de verhuisstress, dat komt doordat een verhuizing vaak hectisch is. Verhuisstress is tijdens een verhuizing vrij normaal en het hoort er bij. Maar door de verhuisstress kan je wel eens belangrijke dingen over het hoofd zien of vergeten. Met je verhuizing kan Verhuisbedrijf Amsterdam je ook helpen. In deze blog de 3 belangrijkste dingen in een rijtje gezet die je niet mag vergeten.

Levertijden 

Als eerst, de levertijden. Het is belangrijk om daar rekening mee te houden omdat sommige levertijden erg lang kunnen duren. Vaak zitten er bij meubels zoals banken, tafels en stoelen een lange levertijden aan vast. Dit komt omdat de winkels vaak niet zulke grote voorraden hebben omdat ze niet weten wat ze gaan verkopen, als er iets wordt verkocht bestellen ze het voor je en kan het een paar weken duren voor je het binnen hebt. Voor de rest van je spullen kun je verhuisbedrijf Amsterdam inschakelen, zij kunnen je makkelijk, snel en goedkoop helpen met het verhuizen van je spullen.

Verzekeringen

Meestal heb je bij je oude woning een verzekering afgesloten of je hebt helemaal nog geen verzekering omdat dit je eerste huis is. Dan is het belangrijk om te kijken welke verzekeringen er verplicht zijn en welke verzekering jij wilt. Een inboedelverzekering en een opstalverzekering zijn in veel gevallen verplicht. Maar de aansprakelijkheidsverzekering kan ook vaak erg handig zijn. 

Adreswijziging 

Het is ook erg belangrijk om je adres op tijd te wijzigen, als je dit niet op tijd doorgeeft aan de gemeente dan kun je een boete krijgen, en die kost €325,-. Een verhuizing kost al veel geld dus voorkom deze boete. Als je je adres hebt gewijzigd is het ook belangrijk om je familie, vrienden en andere te laten weten waar je woont. Kijk hier wel mee uit want je wilt natuurlijk niet dat je adres ergens op komt te staan. Geef dit ook door aan bijvoorbeeld je huisarts, tandarts, fysio en andere partijen waar je post van kan krijgen. Zo komen alle brieven en alle andere post bij het goede adres aan. 

Conclusie 

Met een verhuizing zijn een aantal dingen erg belangrijk. Door de verhuisstress kan je die nog wel  eens vergeten. Maar met deze blog bij de hand gaat dat niet gebeuren. Er zijn natuurlijk nog andere belangrijke dingen die je niet mag vergeten met verhuizen maar dit zijn de 3 belangrijkste. Weet jij nog iets anders wat je niet mag vergeten tijdens een verhuizing?