Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

De voordelen van wonen in Eindhoven

Eindhoven is een Nederlandse stad met veel historie en cultuur. De stad is de laatste jaren veel aan het internationaliseren en steeds meer bruisende evenementen komen naar Eindhoven. Hierom is het ook een van de populairste steden in Nederland geworden. Bent u aan het denken over het verhuizen naar Eindhoven? Lees de voordelen van het wonen in deze industriële stad!

Werkgelegenheid

Aangezien mega multinationals zoals Philips uit Eindhoven komen en zich meerdere grote bedrijven door de jaren heen zich in Eindhoven hebben gevestigd, is er werk genoeg te vinden. Jaarlijks neemt de werkgelegenheidsgraad van Eindhoven dus toe. Vergeleken met de rest van Nederland is Eindhoven een van de beste plekken om te gaan wonen voor je werk.

Voorzieningen

Eindhoven staat ook bekend om de vele voorzieningen die de stad kent. Zo is de hogeschool campus van Eindhoven High Tech en is Eindhoven Airport twintig minuten weg met de bus. Ook is er nog veel ruimte in Eindhoven om te wonen, dus woningen bouwen gaat hier een stuk gemakkelijker dan in de rest van Nederland.

Prijzen

Wat ook erg mooi aan deze stad is zijn de lagere prijzen van huizen. Wist u dat Eindhoven gemiddeld dertig procent goedkoper is qua huizenmarkt dan andere grote steden in Nederland? Zo is het ook in Eindhoven vaak makkelijker om een appartement voor een redelijke prijs te kopen. Wilt u dus groots leven op een budget? Dan is Eindhoven de stad die u zeker niet kunt missen.

Studeren

Wanneer u met kinderen verhuist is Eindhoven ook een goede keuze. Wanneer ze dan later gaan studeren kunnen ze dat meteen op de hogeschool van Eindhoven doen. Deze hogeschool staat bekend in Nederland als kwalitatief en vooruitstrevend op het gebied van technologie. In Eindhoven gaan wonen met kinderen betekent dus dat u meteen een mooie toekomst voor ze kan verzekeren!

Wanneer u dus richting Eindhoven verhuist, kunt u aankloppen bij een makelaar in Veldhoven. Een makelaar in Veldhoven raadplegen is handiger aangezien Veldhoven zelf net buiten Eindhoven ligt. U zult via een makelaar in Veldhoven dus sneller een woning kunnen vinden.

https://www.dhvc.nl/makelaar-veldhoven/