Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Een goede stukadoor vind je zo

Ben jij net verhuisd, dan wil je waarschijnlijk direct aan de slag om alles naar eigen wens en smaak in te richten. Toch is het belangrijk dat je niet direct begint met het plaatsen van de meubels, maar eerst goed kijkt naar de staat waarin je muren en plafonds verkeren. Je zit er namelijk niet op te wachten, dat wanneer je alles in je woonkamer hebt staan, je alsnog aan de slag moet met je muren of plafonds. Heb je een nieuwbouwwoning? Dan ontkom je er helemaal niet aan om je plafond te laten stucen. Plafond stucen nieuwbouw is immers noodzakelijk om er überhaupt maar iets anders mee te kunnen doen. Kun je dit zelf, dan is dat natuurlijk alleen maar mooi. Kun je dit niet, dan zal er een stukadoor moeten komen om je te helpen. In dit artikel geven we je een aantal tips hoe jij een geschikte stucadoor kunt vinden.

 

Vraag je omgeving

 

Vaak vergeten we helemaal dat die ene buurman nog geen half jaar geleden z’n volledige woning heeft laten latexspuiten door een stukadoor. Toch is het wel verstandig om eerst eens in je buurt rond te vragen of er misschien nog iemand is die een goede stukadoor kent. In de huidige tijd met de mobiele telefoon is het natuurlijk maar één berichtje in de welbekende buurtapp en je krijgt in no-time allerlei reacties. De kans dat er iemand tussen zit, die misschien via via wel iemand kent is dan vrij groot. Zo heb je niet meteen een goede referentie, maar kun je ook op basis van ervaringen van andere een goede keuze maken. Ze zouden immers niet snel iemand aanbevelen die eigenlijk helemaal niet zo goed is.

 

Ga niet altijd voor de goedkoopste

 

Heb jij bij meerdere bedrijven een offerte opgevraagd, dan is het verleidelijk om te kiezen voor de goedkoopste. Waarom vraag je immers anders verschillende offertes op? Toch is dit niet altijd de meest verstandige keuze. Wat je namelijk vaak ziet, is dat er bedrijven extreem scherp offreren omdat ze met bijvoorbeeld andere materialen werken, waardoor de kostprijs vele malen lager ligt. Dus ga jij voor kwaliteit, volg dan niet alleen de prijs, maar ook vooral je gevoel.