Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Een handgemaakte kunstboom door Peter van Son Interieurobjecten

Met een kunstboom haalt u de perfecte decoratie voor een natuurlijke uitstraling in verschillende ruimtes in huis. Deze heeft namelijk altijd, direct een positieve impact op uw interieur. Mensen worden vrolijk bij het zien van een boom, zelfs als het een kunstboom betreft. Doordat wij werken met echte, houten stammen hebben mensen vaak niet eens door dat hier een kunstboom betreft. Deze worden zorgvuldig afgewerkt met realistische kunstbladeren en takken. Wij gebruiken alleen de beste materialen en streven naar de hoogste kwaliteit kunstboom. 

Weinig onderhoud

Een kunstboom heeft, in tegenstelling tot een echte boom, weinig onderhoud nodig. Ook zijn er maar weinig echte bomen die het binnen overleven. De plaatsing van een kunstboom is dan ook onafhankelijk van licht, lucht en zuurstof. De bladeren zijn van kunststof en zullen dus ook niet uitvallen. Het hout is geïmpregneerd dus er zitten geen beestjes meer in en omdat er binnen weinig vocht in het hout kan trekken zal er ook geen sprake zijn van houtrot. Een kunstboom zal in aanschaf wat meer kosten dan een echte boom, maar als deze eenmaal staat heeft u er eigenlijk geen omkijken meer naar. Mocht er uiteindelijk toch onderhoud nodig zijn doen we dat uiteraard graag.

Maatwerk – Alles is mogelijk

Op onze website proberen we door middel van diverse voorbeelden te laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kunstbomen. Tegelijkertijd luisteren we graag naar uw wensen om te kijken welke boom we voor u op maat mogen maken. Samen met onze stylistes gaan we op zoek naar uw ideale boom. Zelfs als deze niet erg voor de hand ligt.

Heeft u na het lezen van dit artikel ook interesse in een handgemaakte kunstboom op maat door Peter van Son Interieurobjecten? Bekijk dan alle mogelijkheden op onze website (www.petervanson.nl) of neem contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag!