Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Een mooie klok voor aan de muur, heb jij er al een? Wij tippen twee modellen.

De ene keer verrast Deens met een aantrekkelijke meubelkorting, de andere keer zijn de keukenaccessoires in de aanbieding. Eigenlijk is er het hele jaar door wel een leuke actie gaande bij deze verrassend veelzijdige online woonwinkel!

Een mooie klok voor aan de muur, heb jij er al een? Wij tippen twee modellen, die je vandaag nog zou kunnen bestellen op deens.nl.

De House Doctor wandklok Shape is een grijs, aluminium uurwerk van 29 bij 29 cm. De rand rondom is 4 cm dik. De hoeken zijn bescheiden afgerond. De klok heeft een retro vibe en is daarmee echt een aanwinst in je interieur. De lichtgrijze, bijna witte tint past zowel in bonte als neutrale inrichtingen. De wijzers en cijfers van deze klok zijn sierlijk en slank en maken van de Shape een modern wandornament. De klok loopt op AA-batterijen die niet worden meegeleverd. Zorg er dus voor dat je ze zelf in huis haalt. Schoonmaken doe je met een droge doek.

NICOBAR is een klassiek ogende, ronde klok van het populaire Nordal label. De diameter is 30 cm. Het uurwerk is 5 cm dik. De buitenste rand is goudkleurig, de binnenkant is wit. Een klok als deze is geschikt voor in de woonkamer, hal, werkkamer, keuken en slaapkamer. Ook in dit exemplaar gaat een AA-batterij.

Het leuke van shoppen bij Deens is dat je keer op keer verrast wordt. Het Deens-team zorgt ervoor dat de collectie regelmatig wordt aangevuld met nieuwe items. Soms komt er een HKliving hanglamp bij, dan woontextiel van Madam Stolz of ferm LIVING rekjes en potten et cetera. Als je bovenaan op deens.nl op ‘nieuw’ klikt, ben je in één keer op de hoogte van de laatste aanwinsten. Bij het schrijven van dit artikel zien we onder meer het volgende staan:

  • House Doctor kussenhoezen in allerlei variaties;
  • Fatboy zitzakken in hippe kleuren als velvet cloud, stonewashed taupe en silver grey;
  • Bloomingville wandkleden en wandkasten.

Laatstgenoemde merk levert ook speelgoed, kindertafels, kinderstoelen en peuterbedden.

Tot slot melden we dat Deens geldt als Its about RoMi webshop; er zitten eindeloos veel lampen van dit merk in de collectie.

https://www.deens.nl