Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Onmisbaar in de keuken: Kokend water kraan in de kleur zwart

Ben je van plan om een nieuwe keuken te laten installeren, je keuken te vernieuwen of wil je gewoon een nieuwe keukenkraan? Met de zwarte koken water kraan van Howat maakt jouw keuken de blits! In een oogwenk vul je de pan met kokend heet water, een kopje thee is zo gezet en naast dat het aanzienlijk in tijd scheelt, scheelt het ook in ruimte.

Een eyecatcher

Met de zwarte kokend water kraan van Howat heb je niet alleen een eyecatcher op jouw aanrecht, het zal je ook aanzienlijk schelen aan ruimte. De kokend water kraan is modern, stijlvol en chique en is daarnaast met iedere andere kleur te combineren. Je houdt ruimte over doordat je niet constant met de waterkoker hoeft te slepen. Zo blijft je aanrechtblad ordelijk en overzichtelijk.

Zwarte keuken kraan

De zwarte keuken kraan komt is steeds meer huizen terug. Zowel in keukens als badkamers is het een graag geziene ‘gast’. Stijl het geheel mooi af met een zwarte bijpassende wasbak. Je kunt dan echt pronken met je keuken!

Wil je graag een luxe zwarte kraan in je keuken? Ga dan voor de Howat 3 in 1 kokend water kraan. Het luxe design met de heerlijke opties die deze kraan biedt is iets wat iedereen in zijn of haar keuken wil hebben.

Ga je voor een stijlvolle ronde kraan of juist voor een hoekig model? De 3 in 1 kokend water kraan is uitgerust met kinderslot, wel zo veilig! Daarnaast wordt de kraan zelf niet warm waardoor je je niet aan de kraan zelf verbrand.

De kraan onder de kranen

Tegenwoordig worden kokend water kranen steeds populairder. Niet zo vreemd, het is een hele uitkomst. Wil jij de kraan onder de kranen hebben? Dan ga je voor een HOWAT kraan. Naast dat ze gemaakt zijn van ontzettend goede kwaliteit, zijn ze compact en gemakkelijk te installeren. Ook zit er 24 maand garantie op en hebben ze het beleid: niet goed, geld terug!

Wil je zo snel mogelijk van alle gemakken genieten? Bestel dan je zwarte kokend water kraan snel! Maak een keuze en er wordt gezorgd voor een vliegensvlugge levering!

Gerelateerde artikelen

Thuis werken met huisdieren

Het testen van de aardlekschakelaar

Verschillende soorten zonnepanelen