Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Wat zijn de voordelen van een seniorenbed?

Moeilijk in slaap komen, veel draaien, woelen of midden in de nacht wakker worden. Iedereen herkent dit probleem. En vooral ouderen. Veel mensen boven de 50 hebben moeite om in slaap te komen. Dit heeft voor zowel de korte als lange termijn vervelende gevolgen. Nu is de vraag: hoe kun jij dit oplossen? D.m.v. een seniorenbed kun jij s ’nachts weer rustig slapen. Want wist jij dat een seniorenbed unieke voordelen heeft t.o.v. een normaal bed!

Waarom een seniorenbed?

Naarmate je ouder wordt des te meer verlang je naar een comfortabel bed. Een bed die voldoet aan  jou wensen en eisen. Om een aantal voorbeelden te noemen, denk aan de perfecte instap hoogte of een bed waar je makkelijk onder door kunt stofzuigen. Het klinkt bijna allemaal te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet! Bij Bedder ben jij voor dit soort “vraagstukken” aan het goede adres.

Slaapcomfort staat hier hoog in het vaandel. Zeker omdat ouderen over het algemeen slechter slapen dan jongeren. Wat is 1 van de unieke punten? Denk aan een verstelbare boxspring, die bestuurbaar is middels een draadloze afstandsbediening. Hierdoor kan de boxspring in verschillende standen in hoogtes gezet worden.

Wat zijn de voordelen?

Om de voordelen concreet te benoemen, hebben wij ze onderstaand voor jou opgesomd:

–        Comfortabele en goede nachtrust: Zie bovenstaand.

–        Voorkomt minder lichamelijke klachten: Doordat je met een seniorenbed een goede nachtrust krijgt, komt je lichaam fysiek ook tot rust. Hierdoor heeft het de mogelijkheid om s ‘nachts weer goed te herstellen.

–        Makkelijk om schoon- en op te maken: Een seniorenbed kun je in hoogtes en standen verstellen. Hierdoor kun jij gemakkelijk het bed verschonen, omdat je het bed op de juiste hoogte kunt zetten. Hierdoor hoef je geen onnatuurlijke houdingen aan te nemen.

–        De juist in- uitstaphoogte: Zie bovenstaand. Doordat een seniorenbed op maat gemaakt wordt bij Bedder heb jij altijd de perfecte in- en uitstaphoogte.

–        De mogelijkheid om langer thuis te blijven wonen: Stiekem denken we hier allemaal het liefst niet aan, maar het is wel de realiteit. Er komt een moment dat je niet meer thuis kunt wonen. Omdat je voorheen slecht sliep, fysiek en mentaal uitgeput raakt of dat er een ongeluk gebeurt. Maar met een seniorenbed van Bedder kun jij langer thuis blijven wonen. Omdat? Je weer goed slaapt, je fysiek en mentaal tot rust bent gekomen en ongelukken niet op de loer liggen met je eigen gepersonaliseerd seniorenbed.

Goed om te weten

Diverse hulpmiddelen en accessoires m.b.t. je seniorenbed zijn optioneel aanwezig. Alle bovenstaande factoren zorgen ervoor dat jou slaap conform aanzienlijk stijgt.

We hebben het volgende nog niet eens benoemd, maar ieder seniorenbed wordt geleverd met zijn eigen hoogwaardige matras op maat! Schroom daarom niet om contact op te nemen met Bedder voor een op maat gemaakt seniorenbed!

Wist je dat de bovenstaande factoren ook in grote lijnen gelden voor een zorgbed!