Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Elke gamer is anders

Er zijn wereldwijd zo’n 3 miljard gamers en ongeveer de helft hiervan speelt games op de pc. Binnen deze groep zitten veel verschillende mensen en niet iedereen speelt dezelfde games. Iedereen heeft eigen wensen en voorkeuren en het is belangrijk dat iedereen een fijne manier vindt om te gamen. Omdat er zoveel gamers zijn, zijn er natuurlijk ook veel verschillende gaming computers. Ze zijn allemaal voor hetzelfde bedoeld: het faciliteren van de gewenste game. Zo zijn er binnen het grootse aanbod van modellen overeenkomsten, maar verschillen gaming pc natuurlijk ook. Er is een onwijs groot aanbod en het is zelf mogelijk om je eigen gaming pc samen te stellen, zodat deze er precies uitziet en functioneert zoals jij dat fijn vindt. Als je om je heen kijkt naar vrienden of als je kijkt naar bekende gamers, zullen twee gamers waarschijnlijk niet precies dezelfde gaming pc hebben. Vooral voor bekende gamers is het belangrijk om een gaming pc te hebben die goed aansluit bij hun behoeften. Het is hun fulltime werk en daardoor brengen zij heel veel tijd door op de pc. Als je net begint met gamen, is het daarom niet handig om precies dezelfde pc aan te schaffen als een bekende gamer. Het is verleidelijk als je een specifieke gaming pc bij een bekend iemand ziet, om hierdoor beïnvloed te worden.  

 

Van beginner tot expert

Veel gamers zouden graag een echte game professional worden en er hun geld mee verdienen. We kennen allemaal gamers zoals PewDePie en Kwebbelkop. Zij zijn bekend geworden met het streamen van hun game sessies op Youtube en verdienen daar nu ontzettend veel geld mee. Zij kunnen zichzelf een echte game expert noemen en leven de droom van vele gamers. Er zijn dan ook heel veel mensen die proberen op Youtube of op Twitch om van hun hobby, hun werk te maken. Duizenden gamers delen hun avonturen tijdens het spelen en het is als het ware 1 grote community. Er worden toernooien en wereldkampioenschappen georganiseerd en er valt behoorlijk veel geld te winnen. Helaas breekt niet iedereen zomaar door. Maar iedereen moet ergens beginnen en een goed begin is het halve werk. In dit geval is het aanschaffen van de juiste gaming dus wel belangrijk. Maar je hebt als beginner wellicht niet dezelfde wensen als de professionals. Ga daarom op zoek naar een gaming pc beginners.

 

Een gaming pc speciaal voor jou

Nadat je alles hebt bekeken en vergeleken, is het tijd om een aankoop te doen. Er zijn velen webshops en fysieke winkels waar je terecht kunt voor een gaming pc. De grote elektronische winkels zoals Mediamarkt en Coolblue, bieden natuurlijk gaming pc’s aan. Maar om de beste deal te krijgen, kan het zeker ook slim zijn om verder te kijken dan deze grote namen. Er zijn namelijk veel meer webshops die verstand hebben van gaming pc’s, waar je ook een goede aankoop kunt doen. Zoals lalashops. Een webwinkel die verschillende producten aanbiedt, waaronder gaming pc’s. Zij bieden tientallen verschillende pc’s, zowel nieuw als refurbished.  Hierdoor zit er voor iedere portemonnee zit er iets tussen!