Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Ethereum koers blijft stijgen

Het hoort momenteel helemaal bij de moderne samenleving: cryptocurrency. Vanwege de coronacrisis is er grote interesse ontstaan in de virtuele valuta. Dit is te zien aan de wisselende koersen. De Bitcoin heeft het afgelopen jaar een recordhoogte gehaald en blijft in 2021 stijgen. Maar hoe zit het met andere cryptocurrencies, zoals Ethereum? De Ethereum koers is een van de meest succesvolle binnen deze industrie. Maar wat is het nu precies? Hieronder gaan we uitleggen wat het inhoudt en wat de voordelen ervan zijn.

 

Waarom zou je kiezen voor Ethereum?

Sinds 2020 is de waarde van de munt Ether gestegen. Hierdoor is het ook voor consumenten en particulieren mogelijk om te kunnen investeren. Wat zijn de voordelen van ethereum?

–          Je kunt ether gebruiken als veilig betaalmiddel. Meerdere webshops en bedrijven accepteren deze manier van betalen.

–          Je hoeft geen maximum te betalen.

–          Met ether kan je heel snel mensen betalen aan de andere kant van de wereld.

 

 

 

Koers van Ethereum

Waarschijnlijk heb je al eens gehoord van Bitcoin, ook Ethereum speelt een grote rol binnen de cryptocurrency. Het dient als een nieuw soort internet. Het gaat dienen als een soort onderste laag waar zogeheten decentralized applications en smart contracts op gelanceerd worden. Een van de redenen waarom mensen zo massaal kiezen voor het investeren in Ethereum, en waardoor dus de Ethereum koers stijgt, is omdat deze nieuwe vorm van internet veel meer rekening houdt met je privacy. Normaal als je via je bankieren app geld uitwisselt, dan zit er altijd een bank tussen. Als je dit via Ethereum doet dan gaat dit via een computer in plaats van een persoon of fysiek bedrijf.

 

https://www.cryptobenelux.com/ethereum-koers/