Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Waarom je moet kiezen voor een Tempur hoofdkussen

De zoektocht naar een goed hoofdkussen is niet bepaald gemakkelijk, zeker aangezien er tegenwoordig zoveel verschillende mogelijkheden zijn. Niettemin is het de moeite waard om op onderzoek te gaan: de kwaliteit van je kussen bepaalt immers de kwaliteit van je slaap, en dus ook van je leven. Tempur is een merk dat iedereen zou moeten overwegen, en in dit artikel lees je waarom!

De vele voordelen van een Tempur hoofdkussen

Tempur is een merk dat kwalitatieve hoofdkussens produceert, en het onderscheidt zich van veel andere merken op verschillende vlakken. De geschiedenis van Tempur is terug te leiden tot NASA, dat druk-absorberend materiaal had ontwikkeld om astronauten nog beter te kunnen beschermen tijdens de lancering van raketten. Dit heeft ertoe geleid dat Tempur ontstond, en de technologie heeft zich geperfectioneerd om ook bij matrassen-bodems en kussens gebruikt te kunnen worden.

Hieronder de belangrijkste voordelen:

1. Een kussen dat zich aan je lichaam aanpast

Eerst en vooral gaan Tempur kussens zich helemaal aan je lichaam aanpassen, waardoor je altijd comfortabel ligt. Afhankelijk van de vorm van je hoofd, de manier waarop je slaapt en meer zal het kussen anders gaan aanvoelen en meebewegen met je lichaam!

2. Minder druk op je hoofd

Daarbij werken deze kussens ook drukverlagend, waardoor je ’s nachts nog comfortabeler slaapt. Een kussen dat te hard is of teveel druk op je hoofd zet, zorgt er ook voor dat je minder diep slaapt en dus ’s morgens minder goed uitgerust bent.

3. Bewegingen absorberen met Tempur

Ten slotte zorgt een Tempur hoofdkussen ervoor dat je bewegingen tijdens het slapen goed worden geabsorbeerd. Bij veel mensen zorgen abrupte bewegingen tijdens het slapen voor een minder diepe slaap, waardoor ze ’s morgens minder energiek zijn. Dankzij Tempur kussens woel je tijdens het slapen minder, en zal je zelfs minder gestoord worden door bewegingen van een partner!