Het Thuisgevoel
Image default
Meubels

Betontafels met stalen tafelpoten

Betontafels met industriele tafelpoten van beton-tafels.com

Bent u opzoek naar een nieuwe betontafel met industriële tafelpoten? Dan bent u bij Beton-tafels.com aan het juiste adres. In Bleiswijk beschikken zij over een showroom waar u de betonnen tafels kunt bezichtigen. Want zeg nou zelf, voor u zo’n grote aankoop doet wilt u deze toch van te voren even gezien hebben?

 

Betontafel geheel naar wens samengesteld

De betontafels worden vervaardigd uit MDF met daaroverheen een laagje beton gesmeerd. De betonnen tafels zijn leverbaar in verschillende kleuren, vormen en afmetingen en zijn te combineren met vele verschillende industriële stalen tafelpoten.

 

Omdat elke betontafel op bestelling wordt geproduceerd, wordt er gerekend met een vaste prijs per vierkante meter. Dit houdt in dat u, uw gewenste tafel kunt samenstellen. Zo kiest u bij beton-tafels.com de volgende dingen:   1) De vorm van het betonnen blad (Recht, rond, vierkant of ovaal) 2) De kleur van het betonnen blad (Light grey, charcoal of zwart) 3) De dikte van het betonnen blad (4 of 6 cm) 4) Het gewenste onderstel

 

Uw betontafel in combinatie met industriële stalen tafelpoten van Nordstahl

Alle betontafels worden gecombineerd met stalen onderstellen van Nordstahl. Er is een ruime keuze aan onderstellen, zo kunt u bijvoorbeeld bij een modern interieur kiezen voor een tijdloze stalen U poot. Gaat u voor een hotel chique interieur? Dan is wellicht de Frame leg de perfecte combinatie met de rest van uw interieur.

Is uw interieur vooral gericht op een industriële inrichting? Doordat de tafelpoten van Nordstahl vervaardigd zijn uit staal, heeft elk onderstel een industriële uitstraling. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een betontafel met een stoere, zware kruispoot eronder voor de ultieme industriële look.

Naast de stalen tafelpoten voor de betonnen tafelbladen, levert Nordstahl ook frames voor Industriële betonnen salontafels, plantenzuilen en plankdragers.

 

De verschillende afwerkingen van de tafelbladen

De betontafels worden standaard voorzien van een 2 componenten PU coating. Dit  houdt in dat uw betonblad goed beschermd is tegen vlekken en kringen. Wij adviseren wel altijd onderzetters te gebruiken om zo langdurig vochtinwerking te voorkomen.

 

Door de behandeling van het betonblad zult u jarenlang plezier beleven van uw nieuwe meubelen en hebben deze verder niet veel onderhoud nodig.

U kunt kiezen uit verschillende kleuren beton, zo zijn de betonbladen leverbaar in de kleuren light grey, charcoal en zwart. Alle tafels op de website zijn gefotografeerd in de kleur charcoal.

Voor meer informatie kijk op www.beton-tafels.com

https://www.beton-tafels.com/