Het Thuisgevoel
Image default
Vervoer en transport

Limousine huren Ede

Een limousine huren in Ede? Dat kan natuurlijk bij de Limo Specialist in Ede. Er zijn vele gelegenheden te verzinnen waarbij je eens lekker wilt uitpakken. Een bruiloft ís zo’n unieke gelegenheid. Hiervoor heb je een unieke bruiloftswagen nodig die in een perfecte staat verkeerd. In perfecte staat betekent: geen roest, geen deuken, auto perfect gewassen, interieur schoon en geen vreemde geuren, velgen en banden schoon, privéchauffeur. Een chauffeur die de deuren opent voor de gasten en zeker niet rookt in bijzijn van de gasten. Voor deze professionals een vanzelfsprekendheid. Een bruiloftswagen moet net zo uniek zijn als de gelegenheid zelf!

 

Een limousine huren in Ede voor de mooiste dag?

Een limousine huren in Ede om de mooiste dag van je leven nóg specialer te maken? Dat is een top idee vooral als je je gedurende één dag als een prinses wilt voelen. In stijl naar elke lokatie gereden worden. Hoe gaaf is dat? Maak deze droom waar met een limousine. Je kunt bij de Limo Specialist zelfs kiezen voor de enige roze glitterlimousine van Nederland! Met deze prachtige auto zorg je zeker voor een onvergetelijke verschijning. De limo heeft luxe leren bekleding. Discoverlichting met meer dan 250 verschillende kleuren en programma’s zorgen voor de perfecte sfeer. Deze unieke Cadillac biedt plek voor maximaal 6 passagiers. TV-DVD, Apple carplay, Bluetooth audio systeem, minibar én de standaard fles roze bubbels ontbreken uiteraard niet.

Ook als verjaardagskadootje geschikt

Gelukkige verjaardag voor jou, gelukkige verjaardag voor jou. Je weet hoe het gaat. Het is elke jaar hetzelfde oude liedje met dezelfde oude thema’s. Heb je behoefte om het dit jaar eens heel anders te doen? Wat dacht je ervan om je speciale dag te vieren in een van de drie limousines van de Limo Specialist? Het zijn de perfecte “party machines” voor volwassenen. Maar ook voor kinderverjaardagsfeestjes, of limo service naar diverse locaties in Ede en omgeving.

Trakteer jezelf of een je beste vriend of vriendin op iets bijzonders voro de trouwdag, verjaardag of ‘zomaar’. Voor meer uitgebreide informatie kun je altijd met een van de medewerkers van de Limo Specialist contact opnemen. Bel met 088 – 655 77 88. Of kijk eens op hun website voor meer informatie.