Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Fotoboek maken

Verzamel de mooiste, grappigste en leukste foto’s, om aan jouw fotoboek te beginnen. Kies de leukste achtergronden en voeg slablonen toe. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw fotoboeken origineel, indrukwekkend en mooi te maken. Voeg ze vervolgens samen en ga aan de slag met een uniek fotoboek.

Het Fotoalbum heeft een breed aanbod aan fotoboeken. Hierdoor zit er altijd wel een type tussen die bij jou past. Wat je ook zoekt, hier kun je het vinden! Om de keuze net wat makkelijker voor je te maken hebben wij op een rij gezet wat je kunt verwachten per type fotoboek:

Fotoboek met harde kaft

Wanneer je aan een fotoboek denkt dan denk je waarschijnlijk aan het fotoboek met een harde kaft. Door de harde kaft heeft het fotoboek een luxe uitstraling. Daarnaast heeft een fotoboek met harde kaft veel weg van een echt boek. Dit wordt nog eens extra benadrukt door de foto op de kaft, wat jouw fotoboek meteen uniek maakt.

Softcover fotoboek

Dit type fotoboek heeft een zachte kaft en vertoont daarmee een sterke gelijkenis met een glossy magazine. Een softcover fotoboek heeft veel voordelen. Zo is het een stuk lichter dan fotoboeken met een harde kaft waardoor je het makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Want ondanks het groot aantal pagina’s die je kwijt kunt in het softcover fotoboek, blijft het gewicht aan de lage kant door de zachte kaft. Softcover fotoboeken zijn perfect voor foto’s die je het liefste aan iedereen wil laten zien, op welk moment dan ook. Denk hierbij aan babyfoto’s of foto’s van de gezellige vakantie in Frankrijk!

Fotoalbum met spiraalbinding

Als je op zoek bent naar een uniek fotoalbum dat je ook nog eens overal mee naartoe kunt nemen, dan is een fotoalbum met spiraalbinding ideaal. Door de spiraalbinding blijft het fotoalbum licht, ongeacht de grootte. Je kan hier al je favoriete foto’s in kwijt, want dit fotoboek varieert in groottes van XS tot XXL. Speciaal voor je allerkleinste foto’s die je mee wilt nemen in je broekzak. Of juist voor de allergrootste foto’s die je vol trots rond wil laten gaan op verjaardagen. Jouw spiraal fotoalbum kun je helemaal naar wens maken. Want niet alleen jouw eigen foto’s maken fotoboeken uniek, ook de omslag maakt het eigen. Het spiraal fotoalbum biedt voldoende keus als het gaat om de omslag.

Navulbaar verzamelalbum

Naast de fotoboeken die je in één keer moet maken, kan je ook kiezen voor het verzamelalbum. Bij het verzamelalbum bestel je de omslag en de eerste inhoud, maar daarna kun je een navulling bestellen. Wil je bijvoorbeeld ieder jaar nieuwe foto’s van jouw kinderen toevoegen aan het fotoboek? Dat is mogelijk met het verzamelalbum. Het verzamelalbum wordt extra uniek door de omslag. Ga bijvoorbeeld voor een canvas-omslag in het rood of een wit lederen omslag. Zo wordt het personaliseren van jouw verzamelalbum erg makkelijk.

Zo maak je jouw fotoboek bijzonder

Je kunt allerlei extra’s toevoegen om jouw creatie extra mooi te maken. Bepaal zelf welke achtergrond je gebruikt door een eigen foto toe te voegen. Of kies voor een achtergrond uit de software. Daarnaast kun je ook vrolijke en stoere kaders kiezen voor de foto’s. Maak het af met bijzondere sjablonen die jouw creatie extra opvrolijken.