Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Groen, design en innovatie komen samen in LivePicture

Heb je wel eens gehoord van LivePicture? Hier komen groen, design en innovatie op een wel erg leuke manier samen. Dit systeem bestaat uit een of meerdere plantcassettes, die makkelijk en snel te verwisselen zijn. Een geïntegreerd watergeefsysteem met reservoir is in de lijst van LivePicture verwerkt, waardoor je er altijd zeker van kunt zijn dat de planten ongeveer vier tot zes weken kunnen worden voorzien van water. Hierdoor is er ook geen stroom nodig, wat betekent dat je het systeem waar dan ook op kunt hangen in je woning of bedrijfspand. Dankzij de meegeleverde schroeven is het systeem ook nog eens erg makkelijk om op te hangen. Wel zo handig, toch?

 

Je hebt de keuze uit diverse maten en kleuren

Om er zeker van te zijn dat LivePicture perfect past op die ene kale muur, is het wel zo fijn om te weten dat je de keuze hebt uit diverse maten en kleuren. LivePicture GO is in drie standaard kleuren en vier verschillende m aten te bestellen. Daarnaast zijn overige RAL kleuren op aanvraag mogelijk. Je bent zeker van een product dat stijlvol en ruimtebesparend is, waardoor je planten makkelijk binnen ieder soort interieur op kunt nemen. De producten zijn geschikt voor zowel binnengebruik als buitengebruik en erg geliefd bij onder meer scholen, keukens in huis, wachtruimten en showrooms.

 

LivePicture systemen maken plantverzorging eenvoudig

Het grootste voordeel van LivePicture systemen, is dat deze plantverzorging eenvoudig maken. Ook verbetert het de luchtkwaliteit dankzij fijnstofbinding en zuurstofproductie. De creativiteit en productiviteit in een ruimte nemen toe en het groen neemt vrijwel geen ruimte in beslag. Een groen kunstwerk aan de muur is sfeerverhogend en verbetert ook nog eens de akoestiek in een ruimte.