Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

Makelaars in onroerend goed bieden veel diensten aan.

 

Het bedrijf is sinds 2013 met succes actief. Tegenwoordig zijn er 48 personeelsleden. Na 6 jaar effectieve activiteit wordt het bedrijf erkend als een van de meest welvarende en succesvolle bedrijven in alles. Het makelaarskantoor behandelt de verkoop van appartementen rechtstreeks van de eigenaren en ontwikkelaars. De belangrijkste focus van de medewerkers van het bedrijf: secundair en primair onroerend goed (verkoop van appartementen in nieuwe gebouwen, verkoop en selectie van objecten van eigenaren), evenals geavanceerde training van makelaars (ervaring in verkoop, persoonlijke efficiëntie en kennis op het gebied van onroerend goed).

Het bedrijf heeft gecertificeerde makelaars in dienst met jarenlange ervaring, die alles weten van onroerend goed. Zij kunnen helpen om een ​​appartement succesvol te verkopen, om een ​​oplossing te vinden voor de aankoop van onroerend goed die aansluit bij de wensen en financiële mogelijkheden van de opdrachtgever.

 

Makelaars in onroerend goed bieden de volgende diensten aan: hooggekwalificeerd personeel van medewerkers; ondersteuning bij het goedkeuren van een hypotheek; de operatie; bekwaam advies; ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van de nodige documenten.

Huis te huur


https://be.propenda.com/