Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Hoe verkoop ik mijn verhuurde huis tegen de beste voorwaarden?

Hoe verkoop ik mijn verhuurde huis tegen de beste voorwaarden?

Bij het verkopen van een verhuurd huis moet u goed letten op alle voorwaarden die van pas kunnen komen. De voorwaarden die u wilt gebruiken moeten in het koopcontract opgenomen worden. Als u uw huis wilt verkopen in verhuurde staat kunnen daar verschilden redenen voor zijn zoals het verzilveren van de overwaarde of u wilt geen huurbaas meer zijn. Voor meer informatie over uw huis verkopen in verhuurde staat kunt u kijken op de website van De Nationale Vastgoedportefeuille. 

Genieten van de overwaarde van uw huis in verhuurde staat
U heeft na al die jaren uw hypotheek afbetaalt en de overwaarde is op zijn piek. U kunt het huis houden maar u kunt ook het huis verkopen om te kunnen genieten van de overwaarde. U kunt hiermee andere schulden afbetalen, stoppen met werken of het geld op uw pensioen zetten zodat u eerder met pensioen kan gaan. Bij De Nationale Vastgoedportefeuille kunnen we dit direct voor u waar maken door het huis in verhuurde staat van u over te kopen. Wilt u in het huis blijven wonen en genieten van de overwaarde? Dat kan door uw huis aan ons te verkopen en terug te huren. Meld u huis aan op de website van De Nationale Vastgoedportefeuille en ontvang direct een bod op uw huis in verhuurde staat. 

Ontslag nemen als huurbaas van uw huis in verhuurde staat
Een huurbaas zijn is een vak apart en voor sommige hun fulltime baan. Het kan veel geld kosten aan verplichte onderhoudskosten terwijl de huur te laag is om echt van te kunnen profiteren. Of u wilt niet meer te maken hebben met de huurder die betalingsproblemen hadden. het kan erg leuk zijn om een huurbaas te zijn maar u moet dan wel geluk hebben met de huurders en het onderhoud van uw huis in verhuurde staat. Wilt u uw huis verkopen in verhuurde staat omdat u af wil van de verantwoordelijkheden als huurbaas kunt u terecht bij De Nationale Vastgoed portefeuille. Bij kopen alle soorten huizen in met alle verplichtingen eromheen.