Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Hoe werkt Operational Lease?

Onlease maakt het mogelijk om voor een vast bedrag per maand in een nieuwe bedrijfswagen te rijden. U betaalt een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. Alle kosten zoals, de verzekering, wegenbelasting, onderhoud en pechhulp zijn inbegrepen, met uitzondering van de brandstofkosten. Operational Lease kunt u zien als een vorm van huren. Hierdoor bent u tijdens de looptijd van het contract geen eigenaar van de bedrijfswagen. De eigenaar van de bedrijfswagen is de leasemaatschappij. Het voordeel hiervan is dat de lease niet op de balans van de onderneming komt te staan en dus de financiële risico’s van je onderneming niet beïnvloedt. Het risico van waardevermindering van de bedrijfswagen ligt bij de leasemaatschappij en niet bij de klant. Daarnaast kan het ook voorkomen dat de kosten achteraf hoger uitvallen dan van tevoren berekend. Deze kosten zijn dan voor rekening van de leasemaatschappij en verandert dus niks aan uw maandelijkse investering.

Voordelen Operational Lease

Operational Lease heeft een aantal aantrekkelijke voordelen:

– Geen onverwachte kosten.

– Vast bedrag per maand.

– Gegarandeerd 24/7 mobiliteit.

– Kosten zijn zakelijk aftrekbaar.

– Geen restwaarde risico.

– Zonder grote investering toch in een nieuwe auto rijden.

Waarom kiezen voor Operational Lease?

Het is voor bedrijven belangrijk om in een goede en betrouwbare bedrijfswagen te rijden. Voor een onderneming kost het veel tijd om de zorgen van een bedrijfswagen te dragen. Operational Lease biedt hiervoor de oplossing. Alle zorgen met betrekking tot de auto of bedrijfswagen worden uit handen genomen. Van aanschaf tot het onderhoud, alles wordt  geregeld voor een maandelijks vast bedrag. Hierdoor heeft u er geen omkijken naar en kunt u altijd in de nieuwste wagens rijden. 

Operational Lease is dus ideaal voor bedrijven die zorgeloos de weg op willen zonder extra kosten. Twijfelt u of Operational Lease past bij uw situatie? Neem hier contact met ons op!

Of vraag hier een offerte aan voor Operational Lease. Wij helpen u graag op de weg.

https://onlease.nl/