Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Bedrijven zijn altijd opzoek naar ambitieuze starters

Je traineeship is je eerste baan, je eerste bedrijf. Als trainee maak je een steile leercurve door, waarbij je je opgedane kennis meteen in de praktijk brengt en binnen enkele jaren vorm geeft aan de rest van je veelbelovende carrière in de financiële dienstverlening. Alleen bij ons begin je dus nog eerder met het leggen van een solide basis – waarop je je hele carrière kunt blijven bouwen.

Hbo/wo studenten die geïnteresseerd zijn in financiële dienstverlening en accounting, is het traineeship hbo/wo bij Talent&Pro waarschijnlijk de beste kans om je carrière een totaal andere wending te geven. Dit traineeship genereert veel aandacht, want de banenpartijen bevinden zich voornamelijk in de Randstad.

Dit traineeship is een grote stap in de goede richting. Met andere woorden: het is jouw ticket naar een succesvolle carrière. Je kunt van alles doen, van financieel adviseur tot customer due diligence specialist, van hypotheekadviseur tot pensioenspecialist. Maar wat je gaat doen? Dat hangt van jou af.

Het traineeship is een belangrijke eerste stap op je carrièrepad. Elke stagiair krijgt een buddy toegewezen die hem of haar te allen tijde zal bijstaan en ondersteunen. Om ervoor te zorgen dat je je plaats tussen doorgewinterde professionals inneemt, krijg je regelmatig een opleiding, zowel theoretisch als in de praktijk. Je krijgt een mentor toegewezen die jarenlange ervaring heeft in het vak en je onder zijn hoede neemt. Het bedrijf organiseert ook opleidingen waaraan u aan kunt deelnemen, zodat u nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen.

Een nieuwe opleiding of carrière kan een uitdagend en nieuw avontuur zijn. Vandaar dat het ook belangrijk is om jezelf zo goed mogelijk te oriënteren op de richting die je uiteindelijk op wilt gaan. Kijk waar jouw interesses liggen en wat jou leuk lijkt om voor vele jaren te mogen doen. Voor ieders geluk is het namelijk belangrijk dat je uiteindelijk met veel plezier naar het werk gaat.

https://www.talent-pro.com/traineeships/