Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Hypotheek met BKR nodig?

Een hypotheek afsluiten als je een BKR registratie op jouw naam hebt staan, is geen makkelijke opgave. De meeste kredietverstrekkers en banken schatten het risico te hoog in en houden liever de boot af. Toch is een BKR registratie geen teken van onwil of slecht financieel beheer, een ongelukkige samenloop van omstandigheden of een grote tegenslag kan er al voor zorgen dat je geregistreerd staat en dan loop je wat het aanvragen van een hypotheek betreft vrijwel overal tegen muren aan.

Wat zijn jouw mogelijkheden

Een hypotheek met BKR aanvragen, is moeilijk, maar in sommige gevallen niet onmogelijk. Belangrijk is om een duidelijk beeld te hebben van jouw BKR, op basis daarvan kan namelijk nagaan of je in aanmerking kan komen voor een hypotheek met BKR. Je kan heel eenvoudig de BKR hypotheektest invullen om te weten te komen wat jouw BKR codering is. Die codering samen met een vragenlijst stelt ons in staat om jou professioneel advies te geven over de mogelijkheden die je hebt. Een A4 codering bijvoorbeeld geeft je geen mogelijkheden, een A3 codering laat een kleine weg open liggen voor jouw aanvraag.

Doe beroep op professionele hulp voor jouw dossier

Een BKR registratie is een ernstige zaak en daar willen wij ook zo mee omgaan. Een hypotheek afsluiten moet financieel haalbaar zijn en je niet verder in de problemen brengen. Samen met jou bekijken we aan de hand van jouw dossier wat we kunnen doen, geven we jou advies over de eventuele mogelijkheden en maken wij een goed onderbouwd dossier op. De kennis en ervaring van de adviseurs helpt jou om correcte en realistische inschattingen te maken en om jouw dossier, in geval van mogelijkheden, goedgekeurd te krijgen. Je ken rekenen op begeleiding van bij het eerste stap tot na het afhandelen van formaliteiten bij de notaris.