Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Waarom kiezen voor een Wacore waterbed?

Nieuw bed aanschaffen

Bent u toe aan een nieuw bed? Wellicht omdat de matrassen al volledig doorliggen of omdat de constructie van het bed zelf qua stevigheid niet meer in beste staat is?

In het eerste geval kunt u natuurlijk uw matrassen vervangen. Maar matrassen zijn over het algemeen het grootste gedeelte van de totaal kosten als het om een bed gaat.

U kunt kiezen voor een traditioneel bed. Dus met normale matrassen. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van een boxspring die je momenteel veel ziet. Maar heeft u wel eens gedacht aan een waterbed?

Waarom een waterbed

Het grote voordeel van een waterbed is dat deze zich automatisch aanpast aan uw lichaam. Het water matras vormt zich als het ware om u heen waardoor u altijd de juiste ondersteuning heeft.
Hierdoor voorkomt u bijvoorbeeld dat u last krijgt van uw onderrug. Dit is namelijk een veel gehoorde klacht van mensen met een traditioneel bed.

En als we u een tip mogen geven voor een model waterbed, dan willen we graag een Wacore waterbed aanbevelen.

Waarom kiezen voor een Wacore waterbed

In het verleden waren de waterbedden nog niet van het niveau wat ze nu zijn. Om te beginnen zie je tegenwoordig praktisch niet meer het verschil tussen een regulier bed en een waterbed. Als u in een showroom loopt met beide bieden in het assortiment, dan is het zeer lastig om de waterbedden er uit te halen.

Daarnaast is de kwaliteit in de loop van de tijd sterk verbeterd. De positieve eigenschappen die we hierboven al noemden qua lichaamsondersteuning zijn steeds verder ontwikkeld.

Wacore is wat dat betreft een expert in de waterbedden. Zij zijn al langere tijd een gerespecteerde speler op deze markt. En zij lopen voorop wat betreft het door ontwikkelen van de waterbedden en het continu op de markt brengen van verbeterde exemplaren.
Hierbij staat continu centraal dat de lichaamsondersteuning steeds verder verbetert moet worden. En hier zijn ze eigenlijk al volledig in geslaagd.
Wacore heeft weten te bereiken dat er geen drukpunten meer worden gevormd door het bed die u spierpijn kunnen opleveren.

Daarnaast is de warmte van het water in het waterbed van Wacore te regelen. Zo weet u het maximale comfort niveau te bereiken met deze bedden. U valt hierdoor makkelijker in slaap, rust beter uit en bent daardoor overdag productiever en scherper.

Het onderhoud is er ook op gericht dat dit makkelijk en hygiënisch is uit te voeren. U wilt natuurlijk wel een schoon bed.
De Wacore bedden zijn daarom voorzien van gesloten matrassen. Dit voorkomt het risico op de vorming van bacteriën.

Qua modellen zijn er in de afgelopen jaren ook steeds meer mogelijkheden gekomen. We willen als consument vaak iets te kiezen hebben. En dat kan bij de Wacore waterbedden ook zeer zeker. Er zijn vele modellen beschikbaar, allemaal met dezelfde voordelen en eigenschappen die we hierboven hebben benoemd.

https://lalunawaterbedden.nl/categorieen/waterbedden/wacore/