Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Je grootste orgaan: de huid

Een borstel voor je gezicht is erg prettig, aangezien je jouw huid diep kunt reinigen. Wat veel mensen vergeten is dat onze huid het flink te verduren heeft. We worden bijvoorbeeld buiten blootgesteld aan allerlei stoffen, maar de dikke lagen make-up die sommige dames opsmeren, helpen ook totaal niet mee. Een borstel voor je gezicht, gebruik je in combinatie met een reinigingsgel die je op je gezicht smeert. Met de borstel kun je dan je huid reinigen door de gel als het ware in je huid te wrijven.

De voordelen van een borstel voor je gezicht

Een gezichts borstel heeft veel voordelen. Zo kun je een reinigingsgel net zolang inmasseren als jij zelf nodig acht. Iedereen kan zo zelf bepalen hoelang hij of zij het gezicht reinigen. Door de draaiende en pulserende bewegingen kan een gezichts borstel jouw huid echt grondig en diep reinigen. Dieperliggende puistjes en eventuele ontstekingen worden op een goede manier aangepakt. Tevens zorgt een borstel voor een goede doorbloeding. Je huid zal stralen en glanzen en voor je het weet, lijk je wel 10 jaar jonger. Hier kan natuurlijk geen enkele crème tegenop. Bovendien kun je dode huidcellen heel prima verwijderen. Het getril en gedraai van de borstels zorgt voor een efficiënte aanpak van dode huidcellen. Je huid is gladder en de gel kan goed intrekken.

De keuze is reuze

Welke gezichtsborstel bij jou past, is afhankelijk van jouw huid en persoonlijke voorkeur. Zo kun je voor een elektrisch exemplaar gaan met siliconenpuntjes of haartjes. Ook bestaan er allerlei opzetstukken die je kunt gebruiken. Laat je vooral voorlichten voordat je een gezichtsborstel aanschaft. Het is fijn als je zo lang mogelijk met een bepaald product kunt doen. Zorg dat jouw huid weer flink levendig wordt en lekker gaat stralen!

https://www.origanic.nl/collections/lichaamborstels

Gerelateerde artikelen

Dit zijn de meest unieke banen in de zorg

Swissflex en Kuperus bedden

Bedrijven zijn altijd opzoek naar ambitieuze starters