Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Opblaasbare jacuzzi’s en spa’s

Wie droomt er nu soms niet van lekker een jacuzzi of spa in de tuin? Jacuzzi’s en spa’s zijn de laatste jaren erg hot. Lekker bijvoorbeeld s avonds bubbelen in je jacuzzi of spa is natuurlijk een optimale manier van ontspanning. Een vaste jacuzzi of spa aanschaffen kan voor sommige mensen een drempel zijn vanwege de vast plek in de tuin of de hoge kosten. Een opblaasbare jacuzzi of een opblaasbare spa is hiervoor de ideale oplossing. Een opblaasbare jacuzzi of opblaasbare spa is gemakkelijker te verplaatsen en vele malen goedkoper in aanschafkosten. Zo kun je toch op een goedkopere en makkelijke manier lekker genieten van je eigen jacuzzi of spa in de tuin.

De voordelen van een opblaasbare jacuzzi of spa

Een opblaasbare jacuzzi of een opblaasbare spa is heel gemakkelijk op te zetten en af te breken. Wanneer je bijvoorbeeld in de winter nauwelijks gebruik maakt van je opblaasbare jacuzzi of opblaasbare spa kun je deze gemakkelijk naar binnen opbergen of verplaatsen. De jacuzzi of spa kan automatisch opgeblazen en ook weer afgeblazen worden. Ideaal om zo ook naar iemand anders mee naartoe te nemen. Ook is het onderhoud van een opblaasbare jacuzzi of opblaasbare spa niet veel werk. Door de filter iedere maand te vervangen en tussendoor te reinigen houd je het water goed schoon. Het desinfecteren van het water met behulp van chloor, zout of een ander speciaal reinigingsmiddel gaat ook vervuiling van het zwembadwater tegen. Door op tijd onderhoud aan je opblaasbare jacuzzi of opblaasbare spa te geven, houd je lekker lang plezier ervan.

Verschillende maten en vormen

Opblaasbare jacuzzi’s en opblaasbare spa’s zijn verkrijgbaar in meerdere maten en vormen. Op deze manier kun je de perfecte jacuzzi of spa vinden die past bij je wensen. Zo kun je kiezen voor een kleine, ronde 2-persoons jacuzzi of een grotere, vierkante 4-persoons jacuzzi.