Het Thuisgevoel
Image default
Zakelijk

Wat is een secrid wallet?

Wanneer je recent in een tassenwinkel in Groningen bent geweest, dan heb je vast wel eens de secrid wallet zien liggen. Steeds meer mensen maken de overstap naar deze portemonnee. Niet alleen zijn deze portemonnees verkrijgbaar in de meest stijlvolle patronen en kleuren, maar ze zijn ook nog eens ontzettend veilig in gebruik. Dit is ideaal als je vaak onderweg bent. Maar wat is nou precies een secrid wallet? In deze blog vertellen wij je graag meer over deze revolutionaire portemonnees. 

Ontstaan geschiedenis

De secrid wallet is ontstaan tijdens de economische crisis van 2008. In deze periode raakten Marianne van Sasse van Ysselt en haar partner René van Geer in één klap hun ontwerpbureau kwijt. Om niet volledig bij de pakken neer te zitten, bleven ze innoveren om tot een geschikt product te komen. Dit werd de uiteindelijk de secrid wallet. In het begin hadden ze geen geld voor benzine, waardoor ze vooral telefonisch hun product probeerden te verkopen aan winkeliers. Ironisch genoeg hadden winkeliers tijdens de crisis behoefte aan innoverende producten. Hier werd namelijk als eerste op bezuinigd aangezien het altijd lastig te voorspellen is of een nieuw product gaat verkopen. Steeds meer winkeliers gingen in 2010 bij hun leveranciers vragen naar de secrid wallet, waardoor het langzaam op gang begon te komen. 

Lokaal produceren

Door het toenemend succes van de secrid wallet moest er serieus nagedacht worden over grootschalige productie. Hiervoor moest het bedrijf haar productie destijds uitbesteden aan China. Dit zag het ondernemersstel niet zitten aangezien zij als visie hadden om alleen lokaal te produceren. Om dit te realiseren moest het bedrijf op zoek gaan naar investeerders die geloofden in de secrid wallet. Na een paar maanden lukte het om een investeerder te vinden die de inkoopfacturen wou betalen. Hiermee kon het productieproces bij diverse kleine leerproducenten in Nederland beginnen. Tijdens de crisis dreigde de leerproductie uit Nederland te verdwijnen vanwege de hoge kosten. Door de komst van de secrid wallet kon dit voorkomen worden. Tot op de dag van vandaag worden alle portemonnees van dit merk volledig geproduceerd in Nederland. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van verschillende toeleveranciers en gebruik te maken van een sociale werkplaats. Op deze manier is het mogelijk om mensen met een beperking te betrekken bij de maatschappij. 

De secrid wallet

Wanneer je een secrid wallet koopt, dan koop je eigenlijk een stukje Nederlandse vakmanschap. Dagelijks werken er tientallen vakmensen aan het produceren van deze portemonnee. Hierdoor geniet jij altijd van de beste kwaliteit. Nu denk je misschien: wat is nou de secrid wallet? Dit is een portemonnee die klein van buiten is, maar groot vanbinnen. In een handomdraai schuif je gemakkelijk al jouw passen trapsgewijs in de secrid wallet. Wanneer je wilt gaan betalen dan schuif je alle passen snel naar buiten. Zo heb je altijd de juiste pas bij de hand. Door gebruik te maken van stevige materialen worden jouw passen tevens goed beschermd. Hierdoor is het niet mogelijk dat passen gaan kromtrekken of breken. Bovendien is de secrid wallet gemaakt van het beste aluminium. Dit voorkomt dat technologische zakkenrollers bij jou kunnen slagen. Ideaal als je regelmatig met het openbaar vervoer reist!