Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Tegeltjes met spreuken, waar hang je het op?

Tegeltjes met spreuken, waar hang je het op?

Leuke plekken binnen

Heb je een wijsheid tegeltje cadeau gekregen of wil je een tegeltje bestellen om op te hangen? Dan verdient dat tegeltje natuurlijk wel een mooie plek. Maar wat zijn nu leuke plekken in huis om een tegeltje op te hangen? Natuurlijk kan je het tegeltje in het toilet hangen. Maar misschien heb je wel een tegeltje met een foto waar je het liefste de hele dag naar kijkt. Hang het tegeltje bijvoorbeeld boven de bank tussen allemaal andere gezellige schilderijen. Heb je een leuke boekenkast in je huiskamer staan? Zet het tegeltje dan daar in om de kast op te vrolijken. Ook kan je een wand versieren met leuke tegeltjes. Laat bijvoorbeeld je vakantiefoto’s bedrukken op tegeltjes en hang ze in een leuk patroon op. Kortom genoeg manieren op jouw tegeltje(s) een bijzonder plekje te geven.

Versier je veranda

Misschien heb je hier nog niet aan gedacht, maar hoe leuk is het om je veranda, balkon of tuin te versieren met tegeltjes. Zo kan je bijvoorbeeld leuke plantweetjes op tegeltjes laten bedrukken of misschien wel mooie foto’s. Zo wordt je tuin echt een feestje om in te zitten. Laat bijvoorbeeld verschillende kleuren tegeltjes bedrukken of met verschillende patronen. Ook in de grauwe winter is jouw tuin dan nog super kleurrijk en gezellig. Kan je niet wachten om een tegeltje te maken? Ga dan aan de slag en ontwerp je eigen tegeltje!

Wat kan je er nog meer mee?

Als je aan een tegeltje denkt, denk je al snel aan het ophangen van een tegeltje. Maar je kan er nog veel meer mee doen. Mocht je het tegeltje anders gebruiken dan binnen ophangen is het wel belangrijk dat je een HD tegeltje neemt. Die tegeltjes hebben een extra beschermend laagje over de opdruk. Laat bijvoorbeeld het bedrijfslogo op het tegeltje bedrukken en leg er wat bonbons op die gasten kunnen pakken bij binnenkomst.  Ook zijn de HD tegeltjes geschikt om buiten op te hangen of om in de muur te metselen.

Tegeltjes wijsheid inspiratie

Er zijn veel leuke quotes, wijsheden en teksten die je op een tegeltje kan zetten. Je kan natuurlijk google naar tegeltjes wijsheid. Wat je ook op een tegeltje kan zetten is die grappig opmerking van je vader, die rare gewoonte van je broer of zus of iets wat je zelf vaak zegt, als een grappig stopwoordje. Zo heb je altijd iets om te lachen wanneer je er naar kijkt en kan je er in de toekomst nog eens op terug kijken. Vind je het alsnog lastig te bedenken wat je op het tegeltje zet? Doe dan meer tegeltjes inspiratie op!