Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Verlanglijstje: de 5 must-haves voor je huis dit jaar

Geloof het of niet, technologie is in 2022 een integraal onderdeel van onze levensstijl geworden en we kunnen niet zonder. Een groot deel van ons leven hangt nu van deze gadgets af en de tech giganten vernieuwen ze ook telkens weer, zodat ze ook steeds beter worden.

Met al die moderne gadgets op de markt, voelt het leven soms ook aan als iets dat rechtstreeks uit een sciencefiction film komt. Denk er maar eens over na: elektrische tandenborstels die jou vertellen wanneer je te hard poetst, een ring die gegevens over jouw lichaam, activiteit en slaap verzamelt, en slimme lampen die met enkel je stem aan en uit gaan… Weet je wel zeker dat het nog 2022 is?

Hoewel sommige gadgets misschien niet absoluut voor iemands leven noodzakelijk zijn, kunnen sommige het leven van een persoon toch volledig veranderen. Juist daarom is er hier een lijstje met een paar must-have gadgets waar je dit jaar naar op zoek kunt gaan om de manier waarop je leeft te verbeteren.

Deze gadgets zijn trouwens ook een geweldige cadeau-optie voor als naar een cadeau-idee voor een geliefde op zoek bent. Het kopen kun je plannen  bij de Cyber Monday aanbiedingen. Daar zul je heel veel profijt van krijgen. 

Een fitnesstracker

Een fitnesstracker is één van de beste uitvindingen ooit en heeft het fitnessen ook een stuk makkelijker en leuker gemaakt. Nadat ze met een mobiele app verbonden zijn, kunnen deze polsbandjes wonderen verrichten als het gaat om het bijhouden van jouw gezondheid.

Als een op trainingen gerichte wearable kan een up-to-date 2022 fitnesstracker jouw hartslag meten, je bloed zuurstof niveaus aflezen, jou begeleiden bij het zwemmen en je zelfs vertellen of je wel of niet goed uitgerust bent. En als je niet aan het sporten bent, kunnen sommige fitnesstrackers bovendien gebruikt worden om voor je boodschappen te betalen, muziek af te spelen, sms’jes te beantwoorden en nog veel meer!

Apple AirTag

Heb jij soms ook moeite om te onthouden waar jij je mobieltje, portemonnee, sleutels of iets anders in je leven hebt achtergelaten? Dan zal het bevestigen van een Apple AirTag dat probleem vlot binnen een paar seconden oplossen.

De Apple AirTag is een heel betaalbare gadget voor het tracken van locaties voor iPhone bezitters. Het feit dat deze met het Apple ‘Zoek mijn-netwerk’ is verbonden, het gemak van de installatie ervan en de nog betere ‘Precision Finding’ optie voor de allernieuwste iPhones maakt het moeilijk voor een Apple lover om voor een andere item tracker te kiezen. Als een Android gebruiker zou je ook het Galaxy Smart Tag alternatief kunnen overwegen.

Draadloze telefoon oplader

Draadloos opladen is een heel aangename technologie die zeer goed van pas komt, aangezien er hiervoor niet echt iets specifieks gedaan hoeft te worden. Weg zijn zo al die vervelende mobiele telefoonkabels, want het opladen zal nu heerlijk draadloos gaan!

Het bevrijdt je van al de beperkingen van bijvoorbeeld een lightning of USB kabel. In plaats daarvan leg je jouw compatibel smartphone gewoon op de draadloze oplader en klaar is Kees… of Klaziena!

Draadloze Bluetooth koptelefoon

Koptelefoon kabels zijn zo old skool. Met een draadloze Bluetooth koptelefoon kun je thuis heel simpel tijdens een online fitness training of een Zumba dans sessie uit je dak gaan. Dit zonder dat jij je zorgen hoeft te maken dat je in een kabel verstrikt raakt.

Dus als jij ook, elke keer dat je deze wilt gebruiken, moe van het ontwarren van je oortelefoons bent. Weet dan dat deze draadloze oortelefoons een geweldige investering zijn en ook gemakkelijk via een webwinkel verkrijgbaar zijn.

Video deurbel

Deurbellen zijn behoorlijk geëvolueerd sinds de dagen van de nieuwe beltonen. Een heel slimme WiFi video deurbel doet immers ook dienst als een huisbeveiligingssysteem en stuurt onmiddellijke waarschuwingen naar jouw mobieltje wanneer je een bezoeker voor je deur hebt staan.

Een video deurbel biedt je daarnaast de mogelijkheid om op afstand met deze bezoeker te communiceren. Het maakt daarbij niet uit of je nu in de supermarkt bent, op de bank zit, of gewoon even niet bereikbaar bent omdat je in bad ligt.

We hopen je uitgedaagd te hebben met deze 5 must-haves. Het zijn in ieder geval bijzonder handige gadgets waarvan wij denken dat ze jouw leven in 2022 heel prettig zullen plezieren.