Het Thuisgevoel
Image default
Mode en Kleding

3 typische vrouwenproblemen die mannen nóóit zullen begrijpen

Waarschijnlijk herken je de volgende situatie wel. Je hebt een dag geen make-up op en elke collega vraagt of je ziek bent. Erg fijn, maar niet heus. Het is dan ook echt een vrouwenprobleem die mannen nooit zullen begrijpen. En zo zijn er wel meer van dit soort problemen. De drie meest voorkomende hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Wellicht slim deze blog eens door te sturen naar alle mannen. Want in tegenstelling tot geen make-up dragen, zijn er serieuze problemen tussen die mannen vaak nog wel eens onderschatten.

1.      Een beha die niet lekker zit

Zo’n 80% van de vrouwen draagt de verkeerde bh-maat. Dat lijkt misschien een onschuldig probleem, maar op zowel de korte als lange termijn kan het leiden tot veel lichamelijke klachten, zoals pijn aan rug en nek. Als je dus gaat shoppen naar ondergoed dames, is het belangrijk om je maten te weten en goed te passen. En ons advies is om zeker één keer per jaar je behamaat op te laten meten. Zo weet je elk jaar dat je lichaam de ondersteuning krijgt die het nodig heeft.

2.      Pijn bij ongesteldheid

Buikpijn, hoofdpijn, rugpijn: het zijn allemaal veel voorkomende klachten bij je ongesteldheid. Daarnaast kun je ook nog eens chagrijnig worden en krijg je zin in chocolade. Er vrouwen die hier helemaal geen last van hebben, maar jammer genoeg heeft niet iedereen dat geluk.

3.      De ellende van haren wassen

Voor de meeste vrouwen is hun haar heilig. Van het ene op het andere moment kan het niet meer goed zitten en verpest het je hele dag. Veel vrouwen weten precies wat het beste voor haar haar werkt: in de ochtend of avond wassen, hoe lang tot het vettig wordt én welke droogshampoo perfect werkt. Maar wat toch veel vrouwen gemeen hebben, is dat ze hun ‘wasprogramma’ moeten aanpassen op de activiteiten die er in die week gepland staan. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de ellende van drogen, föhnen en in model brengen. De meeste mannen hebben hierbij geluk met hun korte haar. Even snel wassen, in tien minuten droog en een beetje gel erdoor. Wat een mazzel!

https://www.hapasbar.nl/het-grootste-vrouwenprobleem/