Het Thuisgevoel
Image default
Mode en Kleding

Op welke manier houd jij je tas netjes opgeruimd?

Op welke manier houd jij je tas netjes opgeruimd?

 

Als je een tas met je mee draagt, dan zul je je vast herkennen in het beeld dat je tas nogal snel een rommel tas kan worden. Toch is het fijn als je je tas netjes en opgeruimd houdt, maar hoe doe je dat dan precies? In deze blog kun je een aantal tips lezen hoe je ervoor kan zorgen dat er geen rommel meer in je tas terecht zal komen.

Welk formaat tas neem je altijd mee?

Voor iedere gelegenheid is wel een soort tas te vinden die je dan mee zou kunnen nemen. Mensen zijn alleen wel vaak geneigd om hun tassen helemaal vol te proppen, net zolang tot er geen ruimte meer over is en de tas gewoon niet meer dicht kan.

Aks je een dagje weg gaat dan zou je prima een burkely portemonnee mee kunnen nemen. Deze kan je namelijk als een soort schoudertasje op je heup dragen. Hierin kan je dan de meest noodzakelijke spullen stoppen die je onderweg nodig denkt te hebben. Doordat dit een vrij kleine tas is, is het lastiger om allemaal onnodige rommel mee te nemen.

Zou je gebruik maken van een weekendtas dames, dan zou je al veel te snel te veel spullen mee gaan nemen. Er is nog ruimte over, dus kan dit er ook nog wel bij en dat ook nog wel. En voordat je het weet zit je tas zo vol dat je de rits niet eens meer dicht kan krijgen.

Hoe hou je een aktetas netjes en opgeruimd?

Als je voor je werk of om welke andere reden dan ook met een aktetas dames aan het rondlopen bent, is het handig als je alles netjes in de tas gesorteerd hebt. Zo kan je altijd en overal systematisch de papieren terug vinden die je dan op dat moment nodig hebt. En de papieren kunnen onmogelijk in de war raken. 

 

Als je aan het einde van de dag klaar bent met werken zou je de papieren van die dag uit de tas kunnen halen en deze archiveren waar zij thuis horen. Zo hou je dan je aktetas altijd op orde. Zorg er daarbij wel voor dat je de dingen die je standaard in je tas hebt willen zitten meteen controleert en waar nodig weer aanvult. Hiermee voorkom je altijd dat je ergens naar misgrijpt, mocht je hiervoor iets nodig hebben.