Het Thuisgevoel
Image default
Mode en Kleding

Heerlijk in je chill outfit op de bank

Heerlijk in je chill outfit op de bank

Ken je dat gevoel, dat je na een dag hard werken even helemaal nergens zin in hebt? Hoe fijn is het dan, dat je na het avondeten gewoon even lekker een paar uur op de bank kunt gaan liggen met je ouwe kloffie en te genieten van je favoriete serie of film op tv. Toch is het misschien wel verstandig om eerst eens lekker een uurtje de sportschool in te duiker om vervolgens met een voldaan gevoel een uurtje later je zelf te kunnen ontdoen van je sportbeha en sportlegging om vervolgens gedoucht en wel te kunnen genieten van een avondje bankhangen. Ondanks het feit dat het natuurlijk soms gewoon even fijn is om helemaal niets te doen, is het ook belangrijk dat je voldoende beweging krijgt. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een aantal tips voor je.

Netflix en walk

In plaats van de welbekende term ‘Netflix en chill’ is het wellicht ook goed om een te kijken naar de mogelijkheden voor Netflix en walk. Zo kun je bijvoorbeeld toch kijken naar je favoriete film en serie alleen dan onder een eindje wandelen. Of dit buiten zo’n succes is, dat valt nog maar te bezien. Ben je lid van de sportschool, dan kun je natuurlijk ook gewoon je sportoutfit aantrekken en met je hardloopschoenen en sport bh high support op de loopband gaan staan. Zo kom je toch aan je dagelijkse beweging en kun je tegelijkertijd kijken naar je favoriete film of serie. Zo sla jij direct twee vliegen in één klap.

Chill outfit

Wanneer je ervoor hebt gekozen om toch nog even lekker te sporten, dan zal je merken dat wanneer je thuis bent, je een stuk meer voldaan bent. Eindelijk mag je dan je sportkleding verruilen voor je ‘chill’ outfit. Die is vaak een trainingsbroek en trui. Hoe fijn is dat! Bij vrouwen is dit vaak ook het moment dat ze het BH even laten voor wat het is. Je kunt je namelijk voorstellen, dat het ook heel fijn is, dat ze even de vrije ruimte krijgen. Toch hoeft dit niet altijd als prettig te worden ervaren. Vooral wanneer je een grotere cupmaat hebt, kun je je voorstellen, dat het best zwaar kan zijn om ze te laten ‘hangen’. Het verschil tussen cupmaat f en c is bijvoorbeeld dusdanig, dat het vaak prettiger is gewoon een bh te blijven dragen.